Fræser Beverly Hills tynd i Ferrari: Nu er sheik stukket af

En mellemøstlig sheik, som påstår at eje den Ferrari, der blev filmet fræse hensynsløst rundt i Beverly Hills gader, har nu angiveligt forladt landet. Se videoen her

Amerikansk politi kunne torsdag berette, at en qatarsk sheik ved navn Khalid bin Hamad Al Thani er forsvundet pludseligt og hans flotte biler ligeså.

Weekenden forinden blev, hvem der ifølge sheiken er ham selv, spottet fræse rundt i en gul, 12-cylinders Ferrari på smalle gade i Hollywoods fashionable Beverly Hills-kvarter - en dyt til angiveligt 1,4 millioner dollars, svarende til godt ni millioner danske kroner.

Røg steg op fra bilen
Det viser amatøroptagelser fra chokerede vidner, der slutteligt kunne se den rygende superbil trille ind i en indkørsel ved siden af den hvide Porsche, der under hele seancen havde kørt lige efter.

En mand fortalte ifølge nyhedsbureauet AP de tilkaldte betjente, at bilerne tilhørte ham, men nægtede at have overskredet fartgrænsen, og at han skulle have kørt uforsvarligt.

Men ifølge politiet tilhører bilerne altså sheiken, som ejer et drag-racing-hold og derudover tilhører den ledende familie i det olie- og gasrige emirat.

Politiet arbejder i skrivende stund fortsat på at identificere førerne af bilerne.

Se den vanvittige kørsel i klippet øverst!

34 kommentarer
Vis kommentarer