Annonce:
Annonce:

Guide til valentinsdag: Find den perfekte bil til din date

Forkæl kvinden i dit liv med en uforglemmelig køretur - vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bil

Stylist og blogger Christina Wedel har taget et kig på syv forskellige biler, som kan bruges til en valentines-date. (Video: Kissanddrive.dk)
Annonce:
Følg Biler

Du har måske allerede købt chokoladen eller undertøjet. Eller også er blomsterhandleren måske ved at forberede den store buket. Det er jo valentinsdag på søndag d. 14. februar. Men hvis det ikke skal være en traditionel gave, kan en uforglemmelig køretur måske være den direkte vej til din udkårnes kærlighed. Du skal dog vælge en bil til hende og ikke til dig selv, lyder det klare råd fra Christina Wedel, der er stylist og blogger om biler på kissanddrive.dk.

- Du skal forstå med det samme, at din kærestes bilsmag ikke nødvendigvis er den samme som din. Det er al ære værd, at du har tænkt dig at forkæle hende, men du skal passe på, for hendes drømmebil er måske en helt anden, end du tror, fortæller Christina Wedel.

Knivskarp RS Q3: Topmodellen trodser tidens trends

Annonce:

Vi har bedt Christina Wedel om at hjælpe dig lidt på vej, så du ikke ligger i en hvid limousine med en rose i munden, når det eneste din udkårne ønskede sig var en rustik Land Rover med chauffør.

Moderne og miljøbevidst
Hvis din kæreste er en moderne og miljøbevidst kvinde, vil hun næppe nyde en tur i et monster af en firehjulstrækker med røg i udstødningen som et kulkraftværk.

Her er reklamen der skal få Volkswagen tilbage på sporet

På hjemmesiden GoMore.dk kan man leje biler af private, og her er det blandt andet muligt at finde elbilen Tesla, som kan lejes for få timer ad gangen. På den måde kan I blive eksklusivt, elegant og lydløst kørende, uden at det går ud over isbjørnene. Se bilen her.

Klassisk og nostalgisk
På hjemmesiden bookaclassic.dk kan man finde en lang række spændende modeller, som primært udlejes af private. Flere af dem udlejes derfor også kun med chauffør, men det gør ikke nødvendigvis oplevelsen mindre interessant for din valentinsdate.

Annonce:

På hjemmesiden kan man blandt andet finde en Jaguar XK 120, der henvender sig til den klassiske bilkvinde, eller en Mercedes 280 SL, som er perfekt til en modebevidst kvinde, der dyrker den tilbagevendte 1970'er-stil.

Eventyr i naturen
Hvis din date er den eventyrlystne af slagsen, kan dagens transportmiddel passende være en Land Rover Serie 1, som er stamfaderen til alle senere Land Rovers.

Ny Volvo på vej: Tilbageblik på de historiske herregårdsvogne

Hele taget kan fjernes, hvis man ønsker at køre åbent, og pludselig bliver en skovtur eller en køretur på landet med en picnickurv til en helt anderledes autentisk oplevelse. Bilen kan lejes på bookaclassic.com

Limousiner til alle
En limousine er ikke bare en limousine. Hos dansk-limousine-center.dk kan man finde et stort udvalg af lange bilmodeller. Hvis din kvinde elsker romantik, kan en Rolls Royce Silver Dawn være en mulighed.

Annonce:

Hvis din date er mere til fest og ballade, kan den gigantiske hvide Hummer H3 sætte gange i festen, men hvis det skal være helt vildt, har de også en såkaldt Pink Panther, som er en limousine med hvidt og lyserødt læder, lilla belysning i kabinen og champagne på køl.

18 sjældne biler til salg: Rig komiker tømmer garagen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: