Annonce:
Annonce:

Her er bilen til dine tømmermænd - plads til 80 pizzaer

Ny bil laver pizza på farten i USA – gæt hvad vi får i Danmark

Sådan ser pizza-bilen fra Domino's ud, når den har fået den helt store overhaling. Bilen er baseret på en Chevrolet Spark. (Foto: PR)
Sådan ser pizza-bilen fra Domino's ud, når den har fået den helt store overhaling. Bilen er baseret på en Chevrolet Spark. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

Når eftervirkningerne fra weekendens udskejelser begynder at melde sig, får fastfood-restauranterne ofte travlt med at pleje befolkningens tømmermænd med tonsvis af burgere, pizzaer og sodavand. Det er vel nærmest en naturlov.

Speciallavet bil
Men hvor de stakkels pizzabude indtil nu har været tvunget ud på faldefærdige scootere med en uisoleret plastikboks spændt fast bagpå med iskolde pizzaer som resultat, så har pizzakæden Domino's nu lanceret en speciallavet bil, der indeholder en ovn og plads til at holde op til 80 pizzaer varme.

Brintbil: Kører over 700 km på en tank og udleder kun vand

Annonce:

Desuden har bilen, der er baseret på en Chevrolet Spark, en række andre praktiske funktioner. Den har blandt andet flere opbevaringsrum til ting, der skal holdes kølige, samt en holder med servietter til de fedtede fastfood-fingre. På taget sidder et skilt, som vi kender det fra taxaer, der lyser, når bilen er ved at bringe de lune måltider ud.

Typisk dansk tilgang
Bilen er i første omgang lanceret i 100 eksemplarer i USA, hvor den blandt andet kører i Boston, Dallas, San Diego og Seattle. I Danmark får vi dog næppe fornøjelsen af at få leveret lune pizzaer i en vaskeægte pizza-bil. Det fortæller Casper Blom, der er marketing manager hos Domino's i Danmark:

- Som udgangspunkt kommer bilen ikke til Domino’s Pizza i Danmark, da vi har valgt at gå i en mere miljørigtig retning og i stedet introducere Domino’s Pizza-elcykler. De har allerede været testet på gaderne i to byer med stor succes, og kommer i løbet af de næste uger ud i alle restauranterne landet over, fortæller Casper Blom fra Domino's.

Annonce:

Produktet i første række
Så mens amerikanerne kan læne sig tilbage og pleje tømmermændene på sofaen med en rygende varm pizza direkte fra ovnen i en Domino's-bil, så ser det altså ud til, at vi i Danmark kan se frem til at få lunkne pizzaer leveret på ladet af en elcykel.

Kom tørskoet gennem vinteren: Fem leasingbiler til lavpris

Det er dog ingen risiko for kolde pizzaer, hvis man spørger Domino's.

- Vores produkt kommer naturligvis i første række, så der er speciallavede thermobokse, som holder pizzaerne varme. Samtidig viser vores undersøgelser, at levering på cyklerne i mange tilfælde vil være hurtigere end levering på scooter, lyder det fra marketing manager Casper Blom.

Du skal dog ikke være nervøs for at få dårlig samvittighed, fordi din fastfood bliver bragt ud af en topatlet på to hjul. Casper Blom understreger, at der trods alt er tale om elcykler, så topatleter er det altså ikke nødvendigvis.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: