Her er de bedste tilbud: Populære bilmærker i vild leasing-krig

Peugeot sidder på markedet, men nu melder Danmarks største bilmærke sig ind i kampen om leasingkunderne med et par skarpe tilbud

Nu melder Volkswagen sig på banen med skarpe priser på leasing af både Golf og Polo. (Foto: PR)
Nu melder Volkswagen sig på banen med skarpe priser på leasing af både Golf og Polo. (Foto: PR)

Der er masser af attraktive tilbud, hvis du er ude efter at lease en ny bil. Peugeot har de seneste år sat sig tungt på privatleasing – særligt modellerne 208 og 308 har været et hit hos danskerne – men også Ford er med i kapløbet om kunderne.

Se også: Stort dækfirma afsløret i omfattende fusk med dæktest

Indtil nu har Volkswagen ikke gjort sig synderligt bemærket på leasing-markedet, men det bliver der altså lavet om på nu.

Volkswagen presser Peugeot
Både Polo og Golf – de direkte konkurrenter til 208 og 308 fra Peugeot – får med en ny kampagne en lav førstegangsydelse på kun 5.000 kr., mens den månedlige ydelse ligger på henholdsvis 2.299 kr. og 3.299 kr. for de to modeller.

- Vores mål er at tilbyde de bedste produkter i privatleasingsegmentet og dette til konkurrencedygtige priser. På den vis ønsker vi selvfølgelig, at kunderne vælger en Volkswagen frem for et konkurrerende mærkes biler, forklarer Søs Righolt, der er pressechef for Volkswagen i Danmark.

Se også: Dansk designer står bag ny model fra Toyota

Hos Peugeot kommer det dog ikke som den store overraskelse, at VW nu også vil have en del af kagen.

- Vi er på ingen måde overraskede over, at der nu kommer endnu en aktør på privatleasingmarkedet. Det er et konkurrencefyldt marked, så vi har hele tiden været bevidste om, at konkurrenterne på et tidspunkt ville forsøge at gøre os kunsten efter, lyder det fra Hanne Langsig Sørensen, der er pressechef hos Peugeot Danmark.

Se også: Top 10 i Danmark: Her er de mest populære biler

Den øgede konkurrence på markedet får dog ikke umiddelbart importøren af det franske bilmærke til at ryste i bukserne.

- Vores vurdering er, at privatleasingmarkedet langt fra har toppet. Der er et stort antal kunder, som er interesserede i at have bil på denne måde, og vi tror, at dette antal fortsat vil stige. Øget konkurrence betyder blot, at man spidser pennen og bliver innovativ – og på det punkt har vi allerede vist vores færdigheder.

Polo til samme pris
Det nye tilbud fra Volkswagen gælder Polo BlueMotion med en 95-hestes TSI-motor. I løbet af de 36 måneder må du som udgangspunkt tilbagelægge 45.000 kilometer.

Ford kører i øjeblikket med en kampagne på både Focus og Fiesta, som kan leases uden udbetaling. (Foto: PR)
Ford kører i øjeblikket med en kampagne på både Focus og Fiesta, som kan leases uden udbetaling. (Foto: PR)
 

Med udbetalingen på 5.000 kr. og en månedlig ydelse på 2.299 kr. giver det en samlet pris over de tre år på 87.764 kr.

Til sammenligning får du en Peugeot 208 med en 100-hestes HDi-motor til 5.000 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på 2.195 kr., det giver en samlet ydelse over de 36 måneder på 84.615 kr. Her er der altså blot 87 kr. i forskel på de to biler om måneden.

Se også: Skoda vil jorde Peugeot: Så billigt kan du lease en Fabia Combi

Den billigste leasing-model i klassen er Ford Fiesta, der med 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på kun 1.995 kr. koster 71.820 kr. samlet set for de 36 måneder.

I Golf-klassen er der større forskel på priserne. I tabellen herunder kan du se en række udvalgte aktuelle leasing-tilbud.

Zenvo ST1 er udviklet og bygget på Sydsjælland, men salgsafdelingen ligger i Schweiz. (Foto: Zenvo/YouTube) Bilnyheder - 4. mar. 2016 - kl. 18:24 Se den danske superbil Zenvo indtage København

 

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen