Hvad?! Her er Tysklands mest populære sportsvogn

Der bliver lagt masser af kræfter i arbejdet med at udvikle de vildeste sportsvogne hos de tyske bilgiganter – men nu er de blevet overhalet indenom

Lygtesignaturen afslører måske, hvilken bil der er tale om. Hvis du ikke kan gætte det, kan du trykke videre til næste billede. (Foto: PR)
Lygtesignaturen afslører måske, hvilken bil der er tale om. Hvis du ikke kan gætte det, kan du trykke videre til næste billede. (Foto: PR)

Det vrimler med eksklusive og hurtige sportsvogne på de tyske motorveje. I hvert fald når man sammenligner med de danske forhold. Masser af konkurrence og relativt lave priser giver de tyske bilentusiaster rig mulighed for at få fingrene i en sportsvogn.

SsangYong Tivoli kommer til Danmark under nyt navn, efter forlystelsesparken i København med samme navn indledte en sag hos Patent- og Varemærkestyrelsen. (Foto: PR) Bilnyheder Tivoli får nyt navn i Danmark  

Man kunne så måske tro, at tyskerne ville foretrække en fræk Boxster fra Porsche, en luksuriøs Mercedes eller måske en billigere Audi TT – og det gør de på sin vis også langt hen ad vejen – men det er ikke en tysk sportsvogn, der i øjeblikket indtager den prestigefyldte førsteplads.

Præmie-pony
Det er i stedet den amerikanske Ford Mustang, der med en særdeles konkurrencedygtig pris og rigeligt med hestekræfter har grebet de bilglade tyskeres hjerter.

Ifølge magasinet Auto, Motor & Sport blev der indregistreret hele 780 Ford Mustang-modeller i marts måned, mens Porsche blot formåede at få underskrevet slutsedler på 752 eksemplarer af den ikoniske 911'er. Hos Audi blev det til 708 solgte TT'ere.

Hvis du har en håndfuld millioner, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, kan du kaste dem efter en Ford GT - hvis du får lov. (Foto: PR) Bilnyheder Ny Ford kun for udvalgte kunder - er det dig?  

Ganske vist har Ford Mustang en konkurrencedygtig pris fra 38.000 euro for modellen med den mindste motor – det svarer til ca. 280.000 kr. – men hvis man som tysker vil have fingrene i den ”ægte” pony med en brølende V8-motor under hjelmen, skal man slippe mindst 43.000 euro, hvilket er ca. 2500 euro mere end en Audi TT Quattro.

I Danmark kan man få den mindste Mustang fra 570.000 kroner.

På få sekunder kan det svenske politi nu tjekke, om du har alkohol i blodet. (Foto: Andreas Libell/MHF) Bilnyheder Ny metode skal stoppe stive svenskere  

Ser man på salgstallene i Tyskland for hele første kvartal i 2016, ligger TT-modellen dog i front med omkring 2300 solgte eksemplarer, mens Ford har solgt 1823 Mustang-modeller.

Hvilken sportsvogn ville du foretrække? Kom gerne med dit bud i kommentarfeltet herunder.

Med rensdyrskind som bundmåtter kan du formodentlig sagtens holde fødderne varme, selvom taget mangler. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen) Bilnyheder Drømmebilen – hvis en 7-årig pige havde kørekort  

1 af 2 Ford Mustang er den mest solgte sportsvogn i Tyskland - i hvert fald i marts måned. (Foto: PR)
2 af 2 Lygtesignaturen afslører måske, hvilken bil der er tale om. Hvis du ikke kan gætte det, kan du trykke videre til næste billede. (Foto: PR)
61 kommentarer
Vis kommentarer