Kæmpe-SUV taber kampen mod koreansk husmor-bil

En ultra sjælden Mansory Mercedes-AMG G63 6x6 er brændt op i Kina efter et lille sammenstød med en Hyundai Santa Fe

Den sjældne og vanvittigt dyre Mansory Mercedes-AMG G63 6X6 er brændt ud efter et sammenstød med en almindelige Hyundai Santa Fe. (Foto: Carnewschina.com)
Den sjældne og vanvittigt dyre Mansory Mercedes-AMG G63 6X6 er brændt ud efter et sammenstød med en almindelige Hyundai Santa Fe. (Foto: Carnewschina.com)

En tragedie er sket i Kina.

En ekstremt sjælden Mansory Mercedes-AMG G63 6x6 er udbrændt, efter den har mødt sin overmand i form af en almindelig Hyundai Santa Fe.

Det er sket i den kinesiske storby Guangzhou, og det rapporteres, at ingen er kommet noget til.

Og at dømme efter billederne, lader det til, at husmor-Hyundai'en også er sluppet fra sammenstødet uden nogen nævneværdige skrammer.

Det er ellers lidt af en bedrift, for der findes ikke noget mere 'badass' end en Mercedes-AMG G63 6x6 på denne side af en Leopard-tank.

Modellen er baseret på den almindelige G-Klasse, som i sig selv er ret sej, men har fået sekshjulstræk og en 5,5-liters V8'er med turbo og 700 hk. Og det er bare den 'almindelige' AMG-version.

Tuneren Mansory laver en variant af G63 6x6 med tunet motor, så den har vanvittige 828 hk og et elektronisk begrænset moment på 1.000 Nm.

Visuelt adskiller Mansory-udgaven sig med store mængder kulfiber, som garanteret er rigtig dyrt, hvis det går op i røg.

Ifølge CarNewsChina var det den eneste Mansory i Kina.

Her går det galt: Fem skader vi oftest laver på bilen  

Unfair kamp
Med en egenvægt på over tre tons, over 800 hk, 92 cm store hjul og sekshjulstræk kan kampen mellem en stakkels Hyundai Santa Fe og den vilde Mansory virke unfair, men det ser ud som om, den almindelige SUV næsten ikke har taget skade.

At bedømme ud fra billederne lader det kun til, at forkofangeren er ødelagt. Så det kan virke mærkeligt, at Mansory-Mercedes'en er totalt udbrændt ved så lille et sammenstød.

Mercedes-AMG har bygget under 100 G63 6x6 i alt, så modellen er ekstremt sjælden.

PT er der et eksemplar til salg i Jylland til 5,5 millioner kr. Skal du have en Mansory-udgave, så er den dog langt dyrere, så det er en dårlig ide at køre ind i husmor-biler.

Mystisk bilulykke: Kvinde kører galt i ny Tesla