Kanonpriser fyrer op under Avensis

Skarpe priser og nye motorer sparker Toyota Avensis videre

Toyota Avensis var Danmarks mest solgte personbil i 2009.
Toyota Avensis var Danmarks mest solgte personbil i 2009.

Avensis har aldrig givet høj puls. Det værste man kan sige om Avensis er at den er så kedelig, at bilen aldrig var kommet på gaden hvis der var regler for den slags. Men den har altid været god. Faktisk rigtig god endda, og selvom vi ikke har prøvet den nye faceliftede model, ved vi, at den fortsat er god.

Bilen er stadig så stor, at små personer risikerer at blive væk i den, men samtidig er den blevet mindre kedelig og har fået mere sikkerhed og komfort og fås stadig til en rigtig god pris. Det er hovedbudskabet i de opdateringer, som Toyota Avensis har fået i sin seneste udgave.

Langturskomfort
Kabinen har udover nyt interiør fået bedre lydisolering og nye sæder. At sæderne har fokus på langturskomforten er godt i en rejsebil, der spiser kilometer morgen, middag og aften.

Grundmodellen omfatter aircondition, fartpilot med fartbegrænser, sædevarme, nye LED for- og baglygter samt som noget nyt i Avensis også automatisk nødbremse.

Du kan også købe dig til vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlys og få vist den aktuelle hastighedsgrænse i et display mellem speedometer og omdrejningstæller.

Den nye Avensis har premiere over hele landet sidst i juni.
Den nye Avensis har premiere over hele landet sidst i juni.
 

Tåge med kurvelys
Udstyrspakken fra øverste hylde indeholder blandt andet 18 tommer alufælge, panoramaglastag, 8 tommer multimedieskærm, bakkamera og tågeforlygter med kurvelys.

Under motorhjelmen finder du blandt andet nye dieselmotorer fra BMW. Den nye Avensis får som firmabil et beskatningsgrundlag fra 209.990 kr. og op til 419.990 kr.
Udstyrspakken fra øverste hylde i butikken indeholder blandt andet 18” alufælge, panoramaglastag, 8 tommer multimedieskærm, bakkamera og tågeforlygter med kurvelys.

Europæisk designet
Stregerne til sit opdaterede udseende har Avensis fået tegnet hos Toyotas Design Studio ED2 i Frankrig og bliver som den nuværende bygget på Toyotas fabrik i Storbritannien. Modellen er med omkring 48.000 indregistrerede eksemplarer den Toyota-model, der kører flest af på de danske veje.

1 af 4 Den nye Avensis har premiere over hele landet sidst i juni.
2 af 4 Opdateret kabine med 8 tommer multimedie touchscreen og forbedret lydisolering
3 af 4 Sæderne har fået nyt design, blandt andet er det øverste stykke på sæderne forlænget
4 af 4 Toyota Avensis var Danmarks mest solgte personbil i 2009.
20 kommentarer
Vis kommentarer