Kom med til Top Gear show

Er du kreativ og heldig kan du vinde en billet til åbningsshowet på Top Gear på søndag

Top Gears 22. sæson er filmet og klar til premiere på søndag. Showet bliver sendt på den nye danske BBC-kanal BBC Brit fra den 13. april
Top Gears 22. sæson er filmet og klar til premiere på søndag. Showet bliver sendt på den nye danske BBC-kanal BBC Brit fra den 13. april

De tre populære værter for verdens nok mest populære bilprogram er ved at lægge sidste hånd 22 sæson af Top Gear - en sæson, som ifølge BBC er den mest oktan-pumpede årgang af serien.

Som noget nyt i Danmark vil vi kunne se den senest optagede sæson - som er filmet i sommer-efterår 2014. Tidligere har det været sådan at man udelukkende kunne se de tekstede udsendelser med en sæsons forsinkelse på TV3+. Fremover bliver forsinkelsen altså noget mindre.

Sæson 22 har dansk premiere på den nye kanal, BBC Brit, mandag den 13. april kl. 22:00 og derefter hver mandag kl. 22:00.

Men allerede på søndag toner Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May frem foran et lille, live publikum i London og giver smagsprøver på den nye 22. sæson. Og dét show kan du komme med til.

BBC Brit udlodder nemlig to billetter (plus fly og hotel) til Top Gear Fan eventet til den, der kan stille værterne det bedste, sjovest, skøreste spørgsmål. For at deltage skal du være Ekstra-medlem her på Ekstra Bladet:

Klik ind på EKSTRA og deltag her

Du kan også se hele udsendelsen live på søndag d. 18 kl 22 på Top Gear YouTube-kanal. Hvis du klikker ind på linket nu, vil du se et ur, der tæller ned til showet.

 

 

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer