Lækre detaljer: Her er bilen med det bedste interiør

Et amerikansk medie har kåret det bedste interiør – flere europæiske bilproducenter er med i toppen

Volvo XC90 er med på listen over biler med det bedste interiør. (Foto: PR)
Volvo XC90 er med på listen over biler med det bedste interiør. (Foto: PR)

Man skal ikke skue på hunden på hårene. Det er det indre, der tæller. Og så videre. Klicheerne er mange, men pointen er klar – også når det gælder biler. Husk at nærstudere bilens interiør, før du køber ny bil.

Lygtesignaturen afslører måske, hvilken bil der er tale om. Hvis du ikke kan gætte det, kan du trykke videre til næste billede. (Foto: PR) Bilnyheder Hvad?! Her er Tysklands mest populære sportsvogn  

Det kan dog tage lang tid at teste biler grundigt, og med mindre du har mange års erfaring, er det ikke sikkert, du bemærker de små detaljer som sædernes ergonomiske egenskaber eller samlekvaliteten .

Derfor er det jo ganske belejligt, at det amerikanske medie Wards Auto netop har uddelt prisen for årets bedste interiør, og der er masser af overraskelser på top 10-listen, som er offentliggjort ved samme lejlighed.

Europæiske producenter i top
På listen finder vi blandt andet Volvo XC90, der var tæt på at blive kåret til Årets Bil i Danmark 2016 samt Mercedes GLC og BMW 7-serie.

Det er dog ikke kun luksusmodellerne fra de europæiske premium-producenter, der har fundet vej til top 10 hos det amerikanske medie.

Bilnyheder Vi kører VW Up - så luksuriøst kører de i Sverige  

Også Nissan Maxima, Lexus RX og Honda Civic er med blandt de 10 bedste. Fra de amerikanske producenter er Chrysler Pacifica, Chevrolet Camaro og Cadillac XT5 repræsenteret.

Vinderen af det bedste interiør er dog en tysker. Audi TTS løber med sejren i testen, hvor i alt 47 nye biler er blevet vurderet gennem flere måneder af det amerikanske medie.

Audi TTS har det flotteste og mest gennemførte interiør, hvis man spørger Wards Auto. (Foto: PR)
Audi TTS har det flotteste og mest gennemførte interiør, hvis man spørger Wards Auto. (Foto: PR)

Herunder kan du se den komplette liste.

13 kommentarer
Vis kommentarer