Leasing-krigen fortsætter: Twingo banket i bund

Privatleasing er eksploderet i Danmark, og bilmærkerne forsøger at skille sig ud med stærke tilbud – nu banker Renault prisen på en Twingo helt i bund

Renault Twingo kan nu privatleases til blot 1.495 kroner om måneden. (Foto: PR)
Renault Twingo kan nu privatleases til blot 1.495 kroner om måneden. (Foto: PR)

Antallet af leasede biler i Danmark faldt markant, da loven om leasing- og demobiler blev strammet i 2012. Men nu ser det ud til, at markedet i høj grad er vendt igen. Antallet af leasingbiler er nu tæt på at udgøre 20 procent af markedet.

Se også: Pas på modkørende trafik i Øresunds-tunnellen

Derfor kan der også være masser af markedsandele at hente for de danske bilimportører, hvis de kan få skruet nogle attraktive kampagner sammen til de prisbevidste bilister i Danmark.

Veludstyret mikrobil
De seneste år er det entydigt franske Peugeot, der har lagt sig i spidsen med skarpe leasingpriser på det meste af modelprogrammet, men de første måneder af året har budt på en lang række nye kampagner fra flere andre bilmærker, som nu også vil have en del af kagen.

Se også: Her er de bedste tilbud: Populære bilmærker i vild leasing-krig

Seneste skud på stammen er Renault, der har banket prisen i bund på mikrobilen Twingo. Med en månedlig ydelse på 1.495 kroner og en førstegangsydelse på 7.995 kroner, håber Renault på succes.

- I visse segmenter er der ingen tvivl om, at succes på privatleasing-markedet er en forudsætning for vækst. Derfor introducerer vi nu en aggressiv privatleasingkampagne på Renault Twingo, siger pressechef for Renault Danmark, Søren Hyltoft.

Renault Twingo Expression er rigt udstyret med blandt andet aircondition, elruder og multimediesystemet R&Go. (Foto: PR)
Renault Twingo Expression er rigt udstyret med blandt andet aircondition, elruder og multimediesystemet R&Go. (Foto: PR)
 

Leasingtilbuddet, der gælder fra 1. marts til 30. juni, er på Expression-udgaven af Twingo. Det er en version, der som standard blandt andet har aircondition, elruder, indfarvede sidespejle og multimediesystem med bluetooth-telefoni.

Twingo på to ben
Man kan dog også vælge at købe en Twingo. Her er der 10.000 kroners rabat, hvis man finansierer gennem Renault. Prisen på en Twingo Expression er således 85.900 kroner, og med en udbetaling på 20 procent vil den månedlige ydelse være 965 kroner.

Se også: VW taber terræn – her er den nye konge på brugtbilmarkedet

- Indtil nu har vi så at sige stået på ét ben med en attraktiv finansieringsaftale ved køb. Med privatleasingtilbuddet står vi på begge ben, og kan nu bevæge os frem og op i salgsstatistikken, siger Søren Hyltoft fra Renault Danmark.

I 2015 blev der blot solgt 1.242 Twingo-modeller, mens eksempelvis Peugeot 108 og Volkswagen Up begge blev solgt i langt over 5.000 eksemplarer hver.

Se også: Skoda vil jorde Peugeot: Så billigt kan du lease en Fabia Combi

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere