Annonce:
Annonce:

Motorsport og mandehørm: Danmarks Hurtigste Bil skifter ejer

Dansk motorsportsarrangement skifter hænder for anden gang på få år

Der bliver brændt masser af dæk af, når det årlige DHB-arrangement finder sted i Vandel. (Arkivfoto: Anders Find)
Der bliver brændt masser af dæk af, når det årlige DHB-arrangement finder sted i Vandel. (Arkivfoto: Anders Find)
Annonce:
Følg Biler

Danmarks Hurtigste Bil-arrangementet er efterhånden blevet for danske bilentusiaster, hvad Roskilde Festival er for musikken. Bortset fra masser af øl og smukke kvinder adskiller arrangementet sig dog ved at have fokus på lynhurtige biler. Men nu har det efterhånden legendariske arrangement skiftet hænder igen.

Det er foreningen bag den sønderjyske racerbane Padborg Park, der har overtaget styringen med det årlige DHB-arrangement.

Annonce:

- Vi er rigtigt glade for at overdrage ejerskabet til folkene bag Padborg Park, der kommer med en kæmpe passion for motorsporten og stor erfaring i opbygning af sådanne events. De har de rigtige forudsætninger for at bygge videre på det fundament, vi har skabt, og vi vil derfor fremover i højere grad fokusere på den digitale del af oplevelsen og vores community, som er samlingspunkt for Danmarks bilinteresserede, udtaler Kenneth Andersen, direktør for Bazoom, som hidtil har stået for arrangementet.

Vild BMW M4: Vandsprøjt i motoren giver 70 hk ekstra  

Bazoom, der blandt andet står bag BilGalleri, vil fortsat være partner på DHB, og DHB vil også fremover være en integreret del af aktiviteterne på www.bilgalleri.dk.

Lukkede i 2013
Det er ellers kun et par år siden, Bazoom overtog DHB-arrangementet, efter drengerøvsmagasinet V-Max lukkede i 2013. Indtil da var det netop V-Max, der gennem en årrække stod for DHB, men nu satser Driftsforeningen Padborg Park på, at de kan videreføre arven.

Danmarks mest gakkede bilejere - til DHB  

Annonce:

- Driftsforeningen Padborg Park og Motor Sport Sønderjylland har de visioner omkring DHB, at det fortsat skal være de unges forum. Det vil sige, at der skal være masser af underholdning og fest og farver, men tilsat seriøs motorsport – nøjagtigt som det har været hidtil, fortæller Holger Møller-Nielsen fra Driftsforeningen Padborg Park.

Driftsforeningen Padborg Park planlægger at køre DHB fra den 2. til den 5. juni i 2016 – og som hidtil på Vandel flyveplads.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: