Nu er sagen lukket: Så meget koster Clarksons knytnæve

Det er ikke billigt at slå en producer fra Top Gear – de stridende parter har indgået forlig i sagen, og nu punger den tidligere vært ud for fadæsen, der også kostede ham jobbet

Nu undskylder Jeremy Clarkson over for Top Gear-produceren Oisin Tymon, som han slog med en knytnæve sidste år. Clarkson og BBC har indvilget i at betale mindst 100.000 pund til Tymon. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
Nu undskylder Jeremy Clarkson over for Top Gear-produceren Oisin Tymon, som han slog med en knytnæve sidste år. Clarkson og BBC har indvilget i at betale mindst 100.000 pund til Tymon. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)

Det faldt ikke i god jord hos den nu tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson, da en producer på programmet sidste år forsøgte at forklare, at køkkenet på det hotel, hvor TV-holdet skulle tilbringe natten, var lukket. Først svinede han produceren til verbalt, og til slut sendte han ham i gulvet med et knytnæveslag.

Jeremy Clarkson blev fyret, og hans to medværter sagde op, hvilket blev begyndelsen på enden af Top Gear, som vi kender det.

Der går ikke mange sekunder med Clarkson bag rattet, før den stakkels bil får ridset lakken på den ene side. Se den fulde video herunder. (Foto: BBC/YouTube) Bilnyheder Clarkson indrømmer: Sådan fuskede vi i legendarisk Top Gear-afsnit

Oisin Tymon, som produceren hedder, lagde efterfølgende sag an mod Jeremy Clarkson og BBC, og nu har parterne så efter et års tid indgået forlig, så sagen kan blive lukket. Det skriver Daily Mail.

Anklaget for racisme
Ifølge det britiske medie skal Jeremy Clarkson og BBC betale en erstatning på mindst 100.000 pund, hvilket svarer til knap 950.000 kr.

Chris Evans har tilsyneladende store samarbejdsproblemer i rollen som den nye vært på Top Gear. Flere ansatte på programmet har sagt op siden hans ansættelse. (Foto: Ian West, AP) Bilnyheder Kaos før premiere: Evans ego truer med at ødelægge Top Gear

Clarkson var anklaget for både racisme og vold, fordi han havde kaldt produceren en ”skide irlænder”, men nu er sagen altså lukket, og Jeremy Clarkson har udtaler, at han er frygtelig ked af hele episoden.

- Jeg vil gerne – endnu engang – sige undskyld til Oisin Tymon for episoden og alt det, den har medført, udtaler Jeremy Clarkson ifølge Daily Mail og afslutter:

Chris Evans er den nye mand i spidsen for Top Gear. De britiske medier kan dog berette om massive problemer i kulissen forud for relanceringen. (Foto: PR) Bilnyheder Farcen fortsætter: Chris Evans tæt på at forlade Top Gear

- Intet af det, der er sket, er hans skyld. Oisin Tymon har altid været en bærende, kreativ del af Top Gear, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke med hans fremtidige projekter.

Blandt de nye værter, der skal løfte arven efter Clarkson, Hammond og May, finder man blandt andet radio- og tv-værten Chris Evans samt Venner-stjernen Matt LeBlanc. Det kan du læse mere om her: Her er den nye Top Gear-vært

Ifølge Ford kan systemet hindre en del af de stød, der normalt ville komme fra hullerne på en ujævn vej. (Foto: Ford /YouTube) Bilnyheder Sådan virker det: Ny Ford kan hoppe over huller i vejen

10 kommentarer
Vis kommentarer