Annonce:
Annonce:

Nu kan du spille på Årets Bil: Se storfavoritten her

Danske Spil og Betsafe har nu sat odds på finalisterne til Årets Bil i Danmark 2016 – se oddsene på de fem nominerede her

Opel Astra er favorit til at løbe med sejren, når Årets Bil i Danmark 2016 skal kåres i slutningen af november. (Foto: Esben Skrumsager)
Opel Astra er favorit til at løbe med sejren, når Årets Bil i Danmark 2016 skal kåres i slutningen af november. (Foto: Esben Skrumsager)
Annonce:
Følg Biler

I denne uge blev feltet snøret ind fra 31 kandidater til de endelige fem nominerede, og som vi kunne fortælle her på Ekstra Bladet, er det i år en noget anderledes samling biler, der har fundet vej til finalen, idet ingen mikrobiler er repræsenteret.

Til gengæld er dyre biler som Volvo XC90 og Jaguar XE nu med i kapløbet om den prestigefulde titel.

Dyreste felt nogensinde: Her er de nominerede til Årets Bil

Nu har et par store spiludbydere så sat odds på, hvem de mener, der er favorit til at løbe med sejren.

Hos både Danske Spil og Betsafe er Opel Astra klar favorit med ganske lave odds. Og på sidstepladsen finder vi ligeledes den samme bil hos begge udbydere – nemlig Audi A4. Men herudover er der knap så stor enighed om det forventede resultat.

Her kan du se oddsene på de fem finalister

Danske Spil:

Opel Astra – 1,75
Mazda CX-3 – 3,80
Volvo XC90 – 7,00
Jaguar XE – 9,00
Audi A4 – 10,00

Betsafe:

Opel Astra – 2,00
Volvo XC90 – 3,80
Mazda CX-3 – 4,00
Jaguar XE – 12,50
Audi A4 – 17,50

Annonce:

Brændte nallerne på Cactus
Sidste år løb Citroën C4 Cactus med sejren, hvilket blev en dyr fornøjelse for spiludbyderne, da mange af brugerne havde sat penge på favoritten. Derfor er oddsene også en anelse lavere i år.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det var et dårligt resultat for os sidste år, da Cactus vandt. Man kan roligt sige, at vi har væsentlig mere erfaring med at sætte odds på en kamp mellem Brøndby og FCK i forhold til at spille på årets bil, lyder det fra Peter Emmike Rasmussen, der er odds-ansvarlig hos Danske Spil.

- Vi endte med at betale over 200 procent tilbage til spillerne, men det betyder ikke, at vi holder os væk, bare fordi vi brændte nallerne.

Tilbage til fremtiden: Sådan ville McFly's bil se ud i dag

Han er personligt mest overrasket over at se Jaguaren i finalen, men til gengæld er han ikke i tvivl om favoritten.

Annonce:

- Opel Astra har den klare fordel i det her felt, at den er en bil for alle – særligt prismæssigt. Det har tidligere vist sig at være en stor fordel i konkurrencen om at blive kåret til årets bil i Danmark, så det er også derfor, den er favorit hos os i år, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Vild Volvo blander sig i toppen
Hos Betsafe betragter man ligeledes Opel Astra som storfavorit. Men her ser man til gengæld den gigantiske Volvo XC90, som koster fra 1,2 millioner kroner på danske plader, som en direkte konkurrent til Opel Astra.

- Det er klart, at det traditionelt set er de lidt mindre biler, der har gjort sig gældende i konkurrencen. I det lys må Opel Astra siges at være en typisk danskerbil, og derfor bliver den selvfølgelig også favorit. Men vi vurderer alligevel, at der nu blæser nye vinde – blandt andet fordi finanskrisen er ovre - og derfor har vi Volvo XC90 som en klar outsider. Audi A4 har vi til gengæld ikke den store fidus. Den er for ordinær, når man sammenligner den med de andre finalister, lyder det fra Thomas Holm, der er PR-ansvarlig hos Betsafe.

Den endelige vinder kåres ved et arrangement d. 26. november 2015. Bemærk, at oddsene kan ændre sig løbende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: