Annonce:
Annonce:

Nu slår danskerne til: Tesla-salget går amok

Den luksuriøse elbil er pludselig med i toppen af salgslisterne – den kommende afgiftsændring, der træder i kraft fra årsskiftet, har fået salget til at eksplodere

Det er dyret her, danskerne hapser løs af. (Video: Topfart)
Annonce:
Følg Biler

Med få uger tilbage, før elbilerne hos de danske forhandlere bliver ramt af et solidt afgiftssmæk, er salget af den populære Model S steget markant. Det viser friske tal fra De Danske Bilimportører.

Nyt gennembrud? Så hurtigt oplader Porsches vilde elbil

I oktober måned lå Tesla Model S på en samlet 47. plads over de mest solgte biler i Danmark med 113 solgte biler, men i november blev det til en imponerende fjerdeplads for de amerikanske elbil med i alt 465 modeller.

Luksusbil i mikroland
Således var det kun Volkswagen Up, Toyota Aygo og Peugeot 208, der blev solgt i flere eksemplarer end den eksklusive Model S, og sammenlignet med resten af de 10 mest solgte biler, som eksempelvis også tæller Kia Picanto, Toyota Yaris og Peugeot 308, må man sige, at Tesla skiller sig markant ud i selskabet.

Nyhedsbureau: VW pantsætter luksusmærker

At der i øjeblikket bliver handlet Tesla-modeller i stor stil er ganske forståeligt, når man ser på den forestående lussing på registreringsafgiften. En Model S med den kraftfulde P85D-motor forventes at stige fra 875.000 kroner til 1.500.000 kroner, mens den billigste model stiger fra 589.000 kroner til 739.000 kroner.

Vanvittig Volvo-video: Se 4-årig pige torturere lastbil

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: