Annonce:
Annonce:

Ny Opel Astra langer ud efter konkurrenterne på leasing

Den nye Astra er nu ude hos de danske forhandlere - vi sammenligner leasingpriserne med de nærmeste konkurrenter

Opel Astra er netop kommet på markedet, og nu er Opel klar med leasingpriserne på den kompakte mellemklassemodel. (Foto: PR)
Opel Astra er netop kommet på markedet, og nu er Opel klar med leasingpriserne på den kompakte mellemklassemodel. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

Opel har store forventninger til både salg og leasing af den nye Opel Astra, der blev lanceret hos de danske forhandlere i midten af november. Den er da også favorit til at løbe med titlen, når kåringen af Årets Bil 2016 løber af stablen i denne uge, så det er næppe naivt at forestille sig, at vi kommer til at se mange nye Astra-modeller på de danske landeveje.

Fiat genopliver legendarisk letvægts-roadster

Uanset resultatet i finalen ved Årets Bil i Danmark, har den nye Astra dog allerede fået masser af opmærksomhed – og vil sikkert fortsætte med at tiltrække sig opmærksomhed i klassen – fordi den tilbyder udstyr og tekniske detaljer, som man ellers ikke finder i den kompakte mellemklasse samt en særdeles konkurrencedygtig pris.

Priser fra 2695,-
Den konkurrencedygtige pris gælder også leasingtilbuddene fra Opel, som nu er offentliggjort.

Annonce:

Privatleasingpriserne begynder ved 2695 kr. pr. måned for en Astra Enjoy med 1,0-liters turbomotor på 105 hk. Samme pris er der på en Enjoy-version med 1,6-liters dieselmotor og 110 hk. Førstegangydelsen er uanset udstyrsmodel 9995 kr., og aftalen omfatter 15.000 kilometers årlig kørsel i en tre-årig periode.

Syret sangers psykedeliske Porsche til salg

For yderligere 300 kr. pr. måned og med samme førstegangsydelse kan man også vælge at privatlease en Enjoy 1,4T med 150 hk eller en Astra 1,6 CDTI med 136 hk.

Stor forskel på førstegangsydelsen
Til sammenligning koster den billigste VW Golf med en 1,4-liters benzinmotor dig 2999 kr. pr. måned, og her er førstegangsydelsen langt højere – nemlig på 25.000 kroner. Også her er der tale om 36 måneders binding og 15.000 kilometer årligt.

Frit udsyn: Cadillac gør passagerer usynlige

Hos Peugeot kan en 308 med en 1,6-liters dieselmotor og samme vilkår som hos Opel og VW leases for 2995 kr. pr. måned. Her er udbetalingen dog blot 3995 kroner.

Annonce:

Hos Toyota fokuseres der på hybrid-teknologi, hvor en elmotor supplerer den traditionelle motor. Her kan man lease en Auris fra 2995 kr. pr. måned med en førstegangsydelse på 19.995. Man kan også vælge at lægge 300 kr. mere om måneden og slippe med en førstegangsydelse på 9995. Også her inkluderer aftalen, der løber over 36 måneder, 15.000 kilometer årligt.

Vi kan altså konkludere, at der ikke findes et billigere alternativ til Astra blandt de nærmeste konkurrenter i klassen, når det handler om den månedlige ydelse. Til gengæld ligger førstegangsydelsen en anelse lavere hos Peugeot.

Se listen her: 430.000 spritnye biler ramt af CO2-snyd

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: