Nyt design og mere power til Toyota GT86

Toyotas lille sportsvogn har fået en overhaling med både designmæssige og tekniske ændringer – her kan du se de første billeder af bilen

Den nye Toyota GT86 debuterer på biludstillingen New York International Auto Show. Bilen introduceres i Danmark sidst på året. (Foto: PR)
Den nye Toyota GT86 debuterer på biludstillingen New York International Auto Show. Bilen introduceres i Danmark sidst på året. (Foto: PR)

Toyota GT86 kommer til efteråret i en ny udgave. Den køreglade bil bliver for første gang vist frem i en ny udgave på biludstillingen i New York i Påsken, men allerede nu viser Toyota de første billeder af den nye GT86,

Se også: 576 hestekræfter: Her er Australiens hurtigste politibil  

Bilen får en mere aggressiv styling, der i endnu højere grad fremhæver bilens lave, brede udtryk. Fortil byder den nye GT86 på nye LED-forlygter og blinklys, nydesignede tågeforlygter og en ændret forkofanger, mens nye LED-baglygter og en nydesignet bagkofanger pryder sportsvognen bagtil.

Kør med kontrol
Indvendigt får GT86 også et kraftigt løft med materialer i højere kvalitet som blandt andet alcantara-sportssæder med sølvfarvede syninger, blødere materialer ved dørene og et nyt sportsrat med betjeningsknapper til bilens lydanlæg.

Se også: Kør selv: Her er det billigst at tage på campingferie  

De i forvejen nærmest legendariske køreegenskaber i GT86 er blevet yderligere forbedret gennem ny opsætning af hjulophænget samt ændret opsætning af støddæmpere og fjedre, der skal gøre bilen endnu lettere at kontrollere og mere adræt.

Motoren er fortsat en 2-liters sag, men ydelsen er øget fra 200 hk og 205 Nm til 208 hk og 211 Nm.

Ford er efter eget udsagn den første bilproducent i verden, der opnår den skudsikre Type IV-godkendelse. (Foto: PR) Bilnyheder - 14. mar. 2016 - kl. 13:41 Vild duel: AK-47 mod Fords skudsikre politibil  

1 af 2 Kofangeren på bagenden har fået nyt design, mens baglygterne nu er LED. (Foto: PR)
2 af 2 Den nye Toyota GT86 debuterer på biludstillingen New York International Auto Show. Bilen introduceres i Danmark sidst på året. (Foto: PR)
25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere