Annonce:
Annonce:

Nyt koncept: Dansk søgemaskine med over 600.000 importbiler

Nu kan du søge efter drømmebilen og med det samme få en detaljeret oversigt over, hvad det vil koste at lease bilen i Danmark

BMW 3-Serie er en populær model i Danmark, men syd for grænsen er udvalget naturligvis langt større. Ny søgetjeneste gør det let at finde brugte modeller fra Tyskland, som efterfølgende kan hentes hjem til leasing. (Foto: BMW)
BMW 3-Serie er en populær model i Danmark, men syd for grænsen er udvalget naturligvis langt større. Ny søgetjeneste gør det let at finde brugte modeller fra Tyskland, som efterfølgende kan hentes hjem til leasing. (Foto: BMW)
Annonce:
Følg Biler

Det er ikke sjældent, man ender på en tysk hjemmeside, når man søger efter brugt bil blandt de tyske familiemodeller. For mens udvalget i Danmark er begrænset, er det som regel let at finde den perfekte brugte bil, i den helt rigtige farve, med den perfekte motor og alt i udstyr, når man vender blikket mod det tyske marked.

Opel på vej med ny elbil – på markedet i 2017

Men hvordan udregner man den danske leasingpris? Hvordan skal man få bilen hjem? Og hvordan er det nu med told og registreringsafgift, hvis bilen skal indregistreres gennem et dansk selskab på leasingvilkår? Det er med andre ord besværligt og kræver utallige timer og stor viden at hente drømmebilen til Danmark.

Annonce:

Men det laver Interdan Leasing nu om på ved at tilbyde en komplet løsning i forhold til finde den perfekte bil i udlandet, hente den hjem, gennemgå den minutiøst og tilbyde det helt rigtige og personlige flexleasingkoncept til danske kunder.

Samarbejde med mobile.de
Interdan Leasing har indgået et samarbejde med mobile.de, der er helt unikt på det danske marked.

- Vi vil gerne tilbyde vores kunder det størst mulige udvalg af biler. Det skal være nemt at finde sin drømmebil og med vores nye løsning, får kunderne nu også mulighed for med det samme at se, hvad det koster at lease bilen i Danmark, udtaler Interdan Leasings direktør Christian Haugaard i en pressemeddelelse.

Topfart: BMWs Berlingo

Intet andet leasingselskab i Danmark tilbyder en så omfattende søgefunktion, som ikke blot giver adgang til over 600.000 brugte importbiler, men som også lader kunderne at klare alt på en og samme hjemmeside.

Annonce:

På interdan-leasing.dk trækkes alle søgninger direkte fra Europas førende hjemmeside for brugte biler; mobile.de. Det er nemt og overskueligt at lave en søgning, alligevel er funktionen indrettet til at kunne lave meget specifikke søgninger på eksempelvis farve, kilometertal, interiør og udstyr.

Se den danske leasingpris med det samme
Når drømmebilen er fundet, er man kun ét klik fra at få et overblik over, hvad bilen vil koste på leasing i Danmark. Man kan med det samme få en detaljeret oversigt over alle omkostninger, månedlig leasingydelse mv.

Verdens hurtigste: Se den vilde bedstemor-scooter med slag i

Vælger kunden at maile drømmebilen til Interdan Leasing, vil en rådgiver herefter hjælpe med at finde den ideelle leasingløsning. Mulighederne omfatter totalløsninger med bl.a. forsikring, månedlig rengøring mv.

Annonce:

Du kan vælge selv at finde bilen og hente den hjem til Danmark, hvorefter Interdan Leasing tager over, men kunden kan også vælge at få den personlige rådgiver hos Interdan Leasing til at gøre alt arbejdet – lige fra at søge efter den helt rigtige bil, import af bilen, told, indregistrering, syn, klargøring mv. til bilen holder i garagen.

Du kan selv gå på jagt efter drømmebilen her: www.interdan-leasing.dk

Guide til valentinsdag: Find den perfekte bil til din date

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: