Pinlig fejl: Derfor kørte kvinde direkte ned i en sø

En kvindelig bilist er ifølge politiet yderst pinligt berørt, efter at hun kørte ned i en sø – hun havde nemlig opmærksomheden det helt forkerte sted

Den druknede Toyota Yaris er nu tilbage på land, men den kommer næppe ud at køre igen. (Foto: Andrea Vince/Tobermory Press)
Den druknede Toyota Yaris er nu tilbage på land, men den kommer næppe ud at køre igen. (Foto: Andrea Vince/Tobermory Press)

Det var en mørk og tåget aften, da en 23-årig canadisk bilist for nylig forsøgte at finde vej på Bruce-halvøen nord for Toronto.

Sigtbarheden var ekstremt lav, og derfor valgte den unge kvinde bag rattet primært at holde øjnene på sin GPS, der viste vej, skriver The Canadian Press.

Men som så mange andre gange i historien viste det sig ikke at være en god idé at stole blindt på navigationen.

Kold svømmetur
Ifølge kvindens forklaring, viste GPS-systemet hende nemlig i retning af havnen, hvor hun med opmærksomheden rettet mod skærmen ikke opdagede, at havnens rampe til søsætning af både gav uhindret adgang til den store sø Lake Huron.

En kilde fra politiet fortæller til avisen, at bilen holdt sig flydende længe nok til, at kvinden kunne nå at rulle vinduet ned, så hun kunne hoppe ud i det fire grader kolde vand og svømme de cirka 30 meter tilbage til rampen.

Det lokale politi fortæller, at kvinden er pinligt berørt over hændelsen, men at hun ikke er kommet noget til, og de afviser slutteligt, at der var alkohol indblandet.

Trafiksikkerhed eller pengemaskine? Meningerne er mildest talt delte i forhold til politiets fotovogne. (Arkivfoto: Mogens Flindt/Polfoto) Bilnyheder - 18. maj. 2016 - kl. 13:38 Politikere raser: Fotovogne skovler millioner ind

37 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere