Annonce:
Annonce:

Prisen styrtdykker: Så meget er Seat Leon faldet i værdi

Efterårets afgiftsændring gav den første rabat, og nu sætter Seat prisen yderligere ned på Leon-modellen – her er de nye priser

Det seneste halve år er prisen på Seat Leon dykket med mere end 30.000 på flere af versionerne. Nu kan man få den som stationcar for under 200.000 kroner. (Foto: PR)
Det seneste halve år er prisen på Seat Leon dykket med mere end 30.000 på flere af versionerne. Nu kan man få den som stationcar for under 200.000 kroner. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

Hvis du for et halvt år siden har købt en splinterny Seat Leon, kommer følgende nyhed nok til at gøre lidt ondt. I så fald er din bil nemlig faldet pænt meget i værdi. Hvis du til gengæld er på vej ud for at købe ny bil til familien, så har Seat sænket prisen på Leon til et sjældent set niveau.

Et fald i prisen på op til 26.750 kroner skal gøre modellen mere konkurrencedygtig, så endnu flere danskere får øjnene op for modellen.

Google tester trådløs opladning på selvkørende biler

Annonce:

I forvejen er bilen allerede faldet pænt i værdi i forbindelse med sidste års ændring af registreringsafgiften, som sendte prisen på Leon ned med omkring 10- til 15.000 kroner afhængig af modellen. Med den aktuelle prissænkning er flere af Leon-versionerne nu samlet set blevet mere end 30.000 kroner billigere siden november 2015.

1000 kilometer vej får solceller – så meget strøm kan det give

Stationcar for under 200.000
Versionen med fem døre begynder nu fra 181.400 kr. og stationcarversionen, Seat Leon ST, har priser fra 196.400 kr. Til sammenligning koster søsterbilerne fra VW-koncernen i form af Skoda Octavia Combi fra 214.000, mens en VW Golf Variant koster mindst 232.297.

Bilens farve kan koste kassen

- Der er tale om en reel prisnedsættelse og ikke kun et tilbud i en kortere periode, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark, og uddyber:

Annonce:

- Vi er overbeviste om, at rigtig mange danskere gerne vil køre en Seat Leon, og vi vil gøre den endnu mere tilgængelig for de danske bilkøbere, der overvejer en ny familiebil. Sammenholdt med afgiftsnedsættelsen fra november sidste år gør vores prisnedsættelse modellen tilgængelig for flere familier, der ønsker en moderne og rummelig bil, siger han.

Prisnedsættelsen er netop trådt i kraft hos alle Seat-forhandlere.

Her er reklamen der skal få Volkswagen tilbage på sporet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: