Annonce:
Annonce:

Privatleasing: Opel sænker prisen på Astra

På trods af titlen som Årets Bil i Danmark 2016 er der ikke nok gang i salget af Opels mellemklassebil – nu halveres førstegangsydelsen på leasing-modellerne

Førstegangsydelsen på privatleasing af Opel Astra halveres til 4995 kr. for både femdørs og stationcarversioner. (Foto: PR)
Førstegangsydelsen på privatleasing af Opel Astra halveres til 4995 kr. for både femdørs og stationcarversioner. (Foto: PR)
Annonce:
Følg Biler

Den skrappe konkurrence på markedet for privatleasing betyder, at Opel og Alm. Brand Leasing nu halverer førstegangsydelsen på privatleasing af Opel Astra. Samtidig er priserne for privatleasing af stationcarversionen klar.

Verdens hurtigste: Se den vilde bedstemor-scooter med slag i

Tilbuddet på halv førstegangsydelse gælder frem til den 30. april for begge versioner. Billigste Astra til privatleasing er dermed 1,0T med 105 hk eller 1,6 CDTI med 110 hk, der i Enjoy version begge kan privatleases for 2695 kr. pr. måned og 100 kr. pr. måned ekstra som stationcar. I begge tilfælde med en førstegangsydelse på 4995 kr.

Annonce:

Mere udstyr midlertidigt
Astra 1,4 T med samme udstyr og førstegangsydelse koster 2995 kr. pr. måned som 5 dørs og 100 kr. ekstra som Sports Tourer. Frem til 30. april lægger Opel desuden to-zone klimaanlæg, blanke lister over sideruderne, mørketonede ruder bag og armlæn mellem forsæderne oveni standardudstyret uden ekstra pris på 5 dørs versionen.

Opel på vej med ny elbil – på markedet i 2017

På Enjoy versioner omfatter standardudstyret i forvejen automatisk nødbremse, kamera med skiltelæsning og 7” touchskærm med mulighed for telefonintegration og navigation via Apple CarPlay og Andriod Auto.

Guide til valentinsdag: Find den perfekte bil til din date

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: