Renault i offensiven: Her er de danske priser på Mégane

Renault underbyder flere af konkurrenterne med den nye Mégane – se sammenligning af priserne herunder.

Renault Megane lander hos de danske forhandlere til marts. (Foto: PR)
Renault Megane lander hos de danske forhandlere til marts. (Foto: PR)

Til foråret sender Renault endelig den nye Mégane på gaden. Forgængeren blev lanceret helt tilbage i 2008 med et moderat facelift undervejs, så den nye model er længe ventet.

I et marked hvor Opel Astra, Peugeot 308, Ford Focus og VW Golf allerede sidder tungt på markedsandelene, kan det synes som noget af en opgave for Renault at skulle kile sig ind i klassen igen.

Se også: Audi punger ud for model-navne fra Fiat

Men foruden en lang række praktiske og komfortable egenskaber, som du kan læse om i vores test af den nye Renault Mégane, slår den franske bilproducent de fleste af konkurrenterne på et af de stærkeste salgsargumenter: Prisen.

Konkurrerer med koreanere
189.900 er prisen på den billigste variant af den nye Mégane, som er udstyret med en trecylindret benzinmotor med 100 hestekræfter.

Se også: Nu kan den blive din: Pavens bil til salg på auktion

Til sammenligning koster den billigste Opel Astra 194.640, og en Ford Focus skal du af med mindst 206.800 for. Priserne på en Peugeot 308 begynder også fra den anden side af 200.000 – helt nøjagtigt 201.990 – så vi skal ned i en af de sydkoreanske modeller, Hyundai i30 eller Kia Ceed, som begge koster lige under 189.000, hvis vi skal finde en model i klassen, der er billigere end Renault Mégane.

Dieseludgaverne af den nye franskmand begynder ved 249.900, mens prisen på den veludstyrede og kraftfulde GT-model med over 200 hk ligger på 379.000.

Se også: Risikerer gigantisk bøde: Her kan du se det vilde Formel 1-stunt på pisten

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen