Renault og Opel's bryllup gav pote på Heden

Årets Varebil 2015 er kåret – men med to vindere

Årets Varebil 2015 er just blevet overrakt, men i år må prisen deles, for der ikke bare én, men to vindere. Opel Vivaro og Renault Trafic skal nemlig tilsammen dele prisen som Årets Varebil i 2015.  De to biler er bryllup mellem den franske og tyske koncern, og nemlig fuldstændig identiske bortset fra Renault eller Opel-skiltene. 

Topfart - 17. mar. 2015 - kl. 14:31 TV: Det var bedre, Hyundai

Vito blev nummer to
I alt var der 12 biler indstillet til Årets Varebil, og de spændte vidt fra den lille Toyota Yaris Hybrid over rene elbiler som Citroën Berlingo Electrique og Nissan eNV 200 til pickuppen Isuzu D-Max og kæmpen Iveco Daily. I finalen var der dog kun plads til fem biler, som i alt skulle deles om 175 point fra de seks jurymedlemmer.

Se også: Sådan finder du de gode tilbud

Den bil, der kom tættest på, vinderparret var Mercedes nye Vito, som i både størrelse, pris og kvalitet er tæt-matchede med den fransk/tyske combo fra Renault og Opel.

Pointfordelingen:
Opel Vivaro/Renault Trafic: 55 point

Mercedes Vito: 47 point

Iveco Daily: 35 point

Isuzu D-Max: 23 point

Fiat Doblo: 15 point

Vinderne
Blandt jurymedlemmerne var der bred enighed om, at Opel og Renault's nye modeller klarede sig godt. Blandt andet udmærker modellerne sig med en ny 1,6-liters dieselmotor, som fungerer rigtig godt til dagligt brug. Den har to turboladere, og det betyder, at der er masser af moment helt nede fra tomgang. Samtidig er kabinen rummelig og praktisk, der er et regulært varerum. Køreegenskaberne er sikre, og så byder Vivaro og Trafic på god valuta for pengene.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere