Så vild er prisen på ny smartphone fra Aston Martin

Teknologien i denne Aston Martin-smartphone matcher måske ikke mærkets high-end biler, men det gør prisen

Umiddelbart ligner telefonen her ikke noget, der koster fra 40.000 kr. og op til næsten 200.000 kr. (Foto: PR)
Umiddelbart ligner telefonen her ikke noget, der koster fra 40.000 kr. og op til næsten 200.000 kr. (Foto: PR)

Aston Martin er kendt som et af verdens førende luksus-bilmærker, og er man, ligesom Mr. Bond, fan af deres biler, vil man sikkert også være fan af deres nyeste lancering – en smartphone.

Telefonen har fået navnet Aston Martin 808 – eller AMR 808 i kort form. Og har du altid gerne villet være James Bonds højre hånd, men aldrig haft nok på kistebunden til en bil fra Aston Martin, kan du måske nøjes med en smartphone, der bærer samme mærke.

Biler - 9. okt. 2015 - kl. 14:20 Luksusbil for fattigrøve? Denne Lexus er lavet af pap  

Nøjes er måske ikke det helt rette ord, for prisen taget i betragtning er den formentlig lige så utilgængelig, som Aston Martins biler er for de fleste 'almindelige mennesker'.

Smartphonen kan godt nok fås fra små 40.000 danske kroner, men hvis du vil have den i en 18-karat guld- og diamantversion, må du punge ud med den svimlende sum af 198.900 kr. Det skriver t3.com

Forældet indmad
Umiddelbart ligner telefonen ikke noget, der er Aston Martin-brandet værd. Lige bortset fra den tårnhøje pris, kan AMR 808 tydeligvis ikke sammenlignes med brandets luksuriøse biler. For hvor bilerne trods alt også har noget at byde på under det ydre, så imponerer telefonen vist ikke nogen high tech-nørder.

Kameraet er blandt de ting, der er forbedret på den nye iPhone 6S. Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede Mobil - 9. okt. 2015 - kl. 15:53 Test: Her er iPhone 6S forbedret  

Smartphonen har 2 GB ram, et udmærket 13 megapixel kamera og en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 720 pixel. Telefonens 'hjerte' udgøres dog af en Qualcomm Snapdragon 801-processor – en chip, der er næsten to år gammel. Ikke just super-luksuriøse features for en smartphone af den kaliber.

AMR 808 fås fra 39.500 kr., uden guld, glimmer og diamanter, men skal du have den glimtende version skal du altså af med næsten 200.000 kr. Telefonen kan bestilles fra 15. december i Selfridges i London eller online på Singapore Airlines hjemmeside.

11 kommentarer
Vis kommentarer