Sådan får du fingrene i en gratis Tesla Model X

Den er god nok – hvis du allerede ejer en Tesla Model S, og er den første i Danmark til at henvise ti venner til Tesla, giver Elon Musk og co. en gratis Model X

Den nye Model X kan blive din, hvis du henviser ti venner til Tesla Motors, men der er også besparelser at hente, hvis du blot henviser en enkelt ven til bilproducenten. (Foto: Tesla Motors)
Den nye Model X kan blive din, hvis du henviser ti venner til Tesla Motors, men der er også besparelser at hente, hvis du blot henviser en enkelt ven til bilproducenten. (Foto: Tesla Motors)

Som en anden pyramide virksomhed giver Tesla Motors simpelthen hele biler og store rabatter væk til nuværende kunder, der henviser venner og bekendte til bilproducenten. Det slog stifter af Tesla Motors, Elon Musk, fast for nylig, skriver nyhedssiden Mashable.com.

Stifteren annoncerede nemlig et nyt eksperiment – et henvisningsprogram, der bl.a. slår 1000 dollars (cirka 6800 kr.) af prisen for en ny Model S til købere, som har fået en henvisningskode fra en nuværende Model S-ejer.

Se også: Giulietta QV - den italienske elskerinde

Den nuværende ejer, som refererer den nye kunde, modtager samtidig samme beløb, som vedkommende kan bruge i forbindelse med køb af en ny Tesla, service eller tilbehør.

Tesla Motors tilbyder også unikke frynsegoder til Model S-ejere, der refererer en række venner.

Således får du en rundvisning i Teslas 'Gigafactory', som skal være stedet, hvor Tesla fremstiller og tester nye batteripakker til fremtidige bilmodeller og andet, hvis du refererer fem venner til Tesla.

Se også: FN-favoritten bliver billigere

Hvis du henviser hele ti venner til Tesla, kan du købe en kommende special edition Model X med 20.000 dollars rabat (cirka 136.000 kr.). Og er du den første til at gøre det, får du en Model X ganske gratis.

Model X, der fremstår som en blanding af en syvsæders SUV og en sportsvogn, er endnu ikke gået i produktion, men forventes at være klar til salg i løbet af 2016.

Eksperimentet løber i første omgang indtil 30. oktober 2015, men Elon Musk udtrykker, at henvisningsprogrammet muligvis fortsætter, hvis det viser sig at være en succes.

Se også: Ferrari's kraftigste cabriolet nogensinde

Med det nye program håber Elon Musk nemlig, at kampagnens word-of-mouth vil øge salget af biler gennem internettet, så bilproducenten kan holde antallet af fysiske bilforhandlere på et minimum.

12 kommentarer
Vis kommentarer