Skjult kamera: Norsk rally-verdensmester tager fusen på mekanikere

Petter Solberg kan få et par erfarne mekanikere til at ryste gevaldigt på hænderne, når han smækker speederen i bund på en AMG-stationcar.

Den norske rally-verdensmester Petter Solberg får hænderne til at ryste på de stakkels mekanikere, som tror, de skal hjælpe en gammel mand. (Video: Produced by Gyro)

Det er en disciplin, vi nok aldrig bliver trætte af. Det gode gamle koncept ”kendt-racerkører-klæder-sig-ud-og-skræmmer-livet-af-mekanikeren” er nu aktuelt igen med en ny video, hvor den tredobbelte rally-verdensmester Petter Solberg har sat sig bag rattet.

En opgave for specialisterne
Den norske racerkører ringer til det lokale værksted, som på skift sender et par erfarne mekanikere med speciale i Mercedes ud til den hidsige AMG-model, som Solberg har parkeret i vejsiden.

Se også: Farcen fortsætter: Chris Evans tæt på at forlade Top Gear

Petter Solberg har i dagens anledning iklædt sig et særdeles vellykket gammelmands-kostume, som får den 41-årige rallykører til at se mindst dobbelt så gammel ud.

I videoen ovenfor kan du se, hvordan de stakkels mekanikere reagerer, når den gamle mand bag rattet lige vil have dem med på en køretur, så de kan høre den påståede fejl. God fornøjelse!

Topfart nytår - 23. jan. 2016 - kl. 08:48 Volvo stikker af fra Audi og BMW

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen