Annonce:
Annonce:

Sportsstjerne sælger unikt 'rugbrød' med særlig historie

Nu har du chancen for at eje et helt unikt folkevognsrugbrød med et gennemgribende tema fra 'Tilbage til fremtiden'-filmene

BLVD Customs har forvandlet et folkevognsrugbrød til en tidsrejsende hyldest til 'Tilbage til fremtiden'. Foto: Music City Motor Cars
BLVD Customs har forvandlet et folkevognsrugbrød til en tidsrejsende hyldest til 'Tilbage til fremtiden'. Foto: Music City Motor Cars
Annonce:
Følg Biler

Er du vild med trilogien 'Tilbage til fremtiden' med Marty McFly, som med hjælp fra Doc bevæger sig både frem og tilbage i tiden i en DeLorean DMC-12? Og har du brug for mere plads end en sportsvogn med mågevinger kan tilbyde?

Så kan det være, der er hjælp at hente hos en amerikansk NFL-spiller.

Cornerbacken Cortland Finnegan, som spiller for Miami Dolphins, har nemlig sat sit meget specielle folkevognsrugbrød til salg. Det er bygget om med inspiration fra filmen 'Tilbage til fremtiden'. Det skriver Carscoops.com.

Udvendigt er farven det første, der tyder på, at dette folkevognsrugbrød ikke bare er en almindelig hippiebus.

Ligesom den originale DeLorean, ser det ud til, at rugbrødet er lavet i rustfri stål, men i virkeligheden er det blot en vinyl-wrap.

Annonce:

Den anden vigtige ledetråd er fordørene, som er bygget om. I stedet for at åbne ud som almindelige døre, åbner de nu op som et par mågevinge-døre.

Til forskel fra den todørs og noget upraktiske DeLorean har rugbrødet dog stadig sine to skydedøre, som gør adgang til passagerkabinen noget nemmere.

Hjælp pornoside med at designe fræk Lamborghini  

Ikke hurtig nok til fremtiden
Det er tuningsfirmaet BLVD Customs, der har stået for ombygningen, og det er i kabinen, de for alvor er gået til værks.

Med inspiration fra filmens logo har firmaet forvandlet kabinen til et gult/orange-orgie. Det er dog ved førerpositionen, det hele smelter sammen.

Her har BLVD Customs kopieret det meste af designet fra Docs tidsmaskine, så her er alle mulige og umulige displays, og sidst men ikke mindst kontakten til 'flux capacitor'eren', som ifølge Doc gør tidsrejserne mulige.

Men spørgsmålet er, hvor velegnet et folkevognsrugbrød egentlig ville være som tidsmaskine.

Annonce:

Den skal nemlig kunne køre 88 mph (141 km/t) for at kunne rejse i tid, og det har et folkevognsrugbrød, som jo er formet som et rugbrød, overordentligt svært ved.

Uanset hvad, kan hyldest-vognen blive din, hvis bare du er villig til at betale 984.285 kroner for den hos Music City Motors Cars i staten Tennessee i USA.

Se videoen: Mercedes afslører deres hurtigste bil nogensinde  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: