Annonce:
Annonce:

Super Bowl: Her er 10 af de bedste bil-reklamer

Nogle ser Super Bowl for sportens skyld, mens andre er mere interesserede i reklamerne – i forbindelse med søndagens finale har vi her samlet nogle af de bedste bil-reklamer

Kate Upton ser som altid charmerende ud i Mercedes' reklame fra 2013. Se den - og alle de andre gode reklamer fra Super Bowl - herunder. (Foto: YouTube / Mercedes)
Kate Upton ser som altid charmerende ud i Mercedes' reklame fra 2013. Se den - og alle de andre gode reklamer fra Super Bowl - herunder. (Foto: YouTube / Mercedes)
Annonce:
Følg Biler

Med mere end en milliard seere er finalen i amerikansk fodbold en af de mest eftertragtede begivenheder, når firmaer vil være sikre på, at deres reklamer bliver set. Derfor bliver der som regel også gjort noget helt særligt ud af reklamerne.

Alfa Romeo på afveje: Nu får MiTo sparket

Historisk set har bilproducenterne været nogle af de mest repræsenterede i reklamepauserne ved Super Bowl, og gennem tiderne har det både medført morsomme, rørende og mere eller mindre absurde reklamer i forsøget på at vinde seernes opmærksomhed.

Vi har herunder samlet en række af de bedste bil-reklamer:

Volkswagen – Starwars
Den barnlige glæde ved at iføre sig et kostume og lege med forestillingen om overnaturlige kræfter kan være nok til flere timers underholdning for en lille dreng.

Frisk familiebil fra fjernøsten får fede funktioner

Annonce:

Det bliver dog endnu sjovere, hvis far er med på at gøre det endnu mere realistisk som i denne Volkswagen-reklame fra Super Bowl 2011.

Chevrolet – Verdens bedste gave
Den er som sådan hverken særlig original eller latterkrampende morsom, men det er svært at lade være med at trække på smilebåndet, når man ser denne Chevrolet-reklame fra finalen i 2012.

Er du enig i dommen? Her er verdens smukkeste bil

Den stakkels student tror, han har fået en bil af forældrene, og før de når at gøre ham opmærksom på fejlen, har han både nået at dele det på de sociale medier, fejret det med sine venner og friet til sin kæreste.

Kia - Drømmebilen
Dækrøg og halvnøgne kvinder kombineret med en rock-koncert og en slækker sandwich på størrelse med et tog lyder måske ikke som ingredienserne i en helt almindelig drøm.

Toyota trumfer igen: Så mange solgte verdens største i 2015

Annonce:

Men det er bare noget af det, man kan opleve i denne reklame for Kia Optima, som blev vist ved Super Bowl i 2012.

Mercedes – fræk bilvask
Kate Upton er kendt som en charmerende skuespillerinde med smukke former og et lunt blik. Det viser hun også i denne reklame for Mercedes fra Super Bowl i 2013, hvor hun oveni købet skal have vasket sin bil.

NASA forventede 90 dage: Så længe har bilen overlevet på Mars

Desværre for de mandlige seere foregår den store vasketur ikke helt, som man forventer.

Audi – The Godfather
En af de mere absurde i samlingen er denne Audi R8-reklame fra 2008. Ifølge videoen skal man som gammel bil åbenbart frygte den nye sportsvogn fra Audi, som bruger beskidte kneb i kampen mod de gamle biler.

Annonce:

Maserati – Til kamp mod de store
Videoen er både flot og fængende, men af en Super Bowl-reklame at være er den trods alt i den lidt kedelige ende. I ægte Maserati-stil er der dog kræs for bilentusiastens øregange, når Ghibli åbner op for sluserne til sidst i filmen.

General Motors – besat af kvalitet
Hvis man som robot ikke slår til på en bilfabrik, er der ikke meget at gøre. Denne stakkels robot forsøger sig både som skilteholder og drive-in-mikrofonholder, men det er bare ikke det samme. Heldigvis ender det lykkeligt for robotten.

Nissan – Med far på arbejde
En af de mest rørende film må være denne Nissan-reklame fra 2015 om en far, der er racerkører. I stuen derhjemme følger sønnike tæt med i op- og nedturene, mens mor ser bekymret med i baggrunden.

Sådan ser en bil ud efter 16 år på bunden af en sø

Reklamen er en del af en større kampagne, som under hashtagget #withdad sætter fokus på udfordringerne for arbejder-familier.

Annonce:

Volkswagen - Un-pimp my ride
TV-programmer har i årevis beskæftiget sig med at give både huset, huden og hunden et nyt liv med såkaldte make-overs. Bilerne er bestemt ingen undtagelse, og ofte er resultatet da også bedre end udgangspunktet, men i denne reklame går VW i den modsatte retning.

Grønnere og hurtigere: Porsche klar med ny 718 Boxster

Vi er ikke sikre på, at denne reklame faktisk er blevet vist i forbindelse med Super Bowl, men den er så befriende selvsikker – og tydeligvis fra en tid før dieselskandaler og snyde-software lagde en dæmper på gemytterne hos VW.

Honda – Syngende får
Lad os slutte med en reklame, som endnu ikke er blevet vist, men som vil formodentlig vil kunne opleves i forbindelse med søndagens Super Bowl.

Dumper i test på stribe: Så farlige er tagboksene på bilen

En af detaljerne i den nye Honda Ridgeline er, at den kan fås med indbyggede højtalere, som kan spille musik uden for bilen. Det har Honda så valgt at illustrere med syngende får. Om ikke andet er det da originalt.

Glem Astra og Corsa – her er fremtidens Opel

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: