Annonce:
Annonce:

Surt show: Rig filmstjerne må nøjes med at se på sjælden Ferrari

Selvom skuespilleren Dwayne Johnson har fri adgang til en af verdens mest eksklusive sportsvogne, må den blive holdende i indkørslen – han kan simpelthen ikke komme ind i den

Dwayne Johnson er en af USA's bedst betalte skuespillere, men penge løser ikke alle problemer. (Foto: Vince Bucci)
Dwayne Johnson er en af USA's bedst betalte skuespillere, men penge løser ikke alle problemer. (Foto: Vince Bucci)
Annonce:
Følg Biler

Forestil dig at have en Ferrari til en værdi af 27 millioner kroner stående i indkørslen. Det er nok de færreste, der ville brokke sig over det. Og hvis du samtidig måtte bruge den, lige så tosset du ville, kan det jo nærmest ikke blive meget større.

Sportsvogn til hverdagen: Ibiza Cupra er billig og hamrende hurtig  

Sådan tænkte den amerikanske skuespiller Dwayne Johnson også, da en hvid Ferrari LaFerrari landede i indkørslen. Med 950 hestekræfter og en topfart på 350 km/t var der lagt i ovnen til en interessant oplevelse for Johnson, der blandt andet har medvirket i en række af Fast & Furious-filmene.

Når penge ikke er nok
Men som Dwayne Johnson forleden kunne afsløre på sin Facebook-side, lykkedes det ham desværre ikke at komme ud at køre i den sjældne Ferrari-model, som med den hvide lakering blot findes i knap 25 eksemplarer.

Annonce:

Udstyr for en million kr: Nu kan Beckhams Range Rover blive din  

Som man også tydeligt kan ane på billedet herunder, er Hollywood-stjernens kropsstørrelse nemlig noget af en mundfuld for den kompakte sportsvogn. Og efter et mislykket forsøg på at mase sig ind i kabinen, måtte Dwayne Johnson til slut erkende, at bilen ikke kommer ud at køre med ham bag rattet.

 

- Den store fordel ved at være med i HBO's Ballers (en amerikansk tv-serie om fodboldspillere, red.) er, at jeg kan beundre, føle og lege med denne Ferrari, som er en af de smukkeste sportsvogne i verden, skriver Dwayne Johnson i sin opdatering og fortsætter:

- Ulempen? Far her kan ikke være i den.

Vildt Volvo-koncept: Gør bilen til en dagligstue  

Det må være, hvad man kalder et vaskeægte i-landsproblem for den stenrige skuespiller, der regnes blandt de bedst betalte i Hollywood. Dwayne Johnson lå i 2014 som nummer 23 på amerikanske Forbes liste over de 100 bedst betalte kendisser.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: