Tidligere Top Gear-trio navngiver nyt tv-program

De tre tidligere Top Gear-værter har endelig fundet et navn til deres nye bilprogram hos Amazon

Efter ni måneders overvejelse kan værterne endelig afsløre navnet på deres nye bilprogram. (Arkivfoto: Stefan Rousseau/AP)
Efter ni måneders overvejelse kan værterne endelig afsløre navnet på deres nye bilprogram. (Arkivfoto: Stefan Rousseau/AP)

Top Gear-fans har ventet længe på navnet til værts-trioens nye bilprogram, og nu er det endelig afsløret. Det nye program fra Amazon kommer til at hedde 'The Grand Tour'.

Og det tog da også kun ni måneder at finde på navnet, fortæller vicepræsidenten hos Amazon Video Europe, Jay Marine.

– Nåh, det tog da noget tid... Efter ni måneders seriøs tænkning, debat og overvejelse, har trioen fundet på et navn, der afspejler det nye programs globale ambitioner. 'The Grand Tour' bliver et af de mest ventede TV-lanceringer nogensinde, siger han til Variety.

Det noget umage par - Chris Evans og Matt LeBlanc – er nu ved at være klar med den første sæson af det nye Top Gear. (Foto: PR) Bilnyheder Top Gear er tilbage: Nu ligger premiere-dato fast  

Da de tre værter selv skal rejse rundt i hele verden for at optage programmet, mente de, at navnet  'The Grand Tour' var meget passende.

– Vi skal rejse jorden rundt og optage hvert afsnit i et stort telt, hver gang i et nyt land. Det er lidt ligesom en 'grand tour'. Så vi har valgt at kalde det 'The Grand Tour', fortæller Jeremy Clarkson i en pressemeddelelse fra Amazon.

Fik hjælp fra fans
Trioen har haft stort besvær med at komme frem til det endelige navn, og programmet hed længe 'Hidtil unavngivet TV-program' ('Currently Unnamed TV-show') ifølge en YouTube-video fra Amazon.

Derfor valgte værterne at spørge Twitter-universet om hjælp. Det resulterede i mange forslag – blandt andet forslaget 'Two And a Half Men', som høstede mange likes på Facebook.

Værterne endte dog alligevel med at finde på deres eget navn, men James May kom med en trøst til skuffede Twitter-brugere.

– Jeg synes stadig, at 'Nigel' var et bedre navn. Jeg undskylder, hvis dit navn ikke blev brugt til programmet. Men det var der heller ingen af mine, der gjorde, skriver han på Twitter.

'The Grand Tour' bliver lanceret i efteråret i år for medlemmer af Amazon Prime, men inden da kan bilglade seere opleve den nye generation Top Gear fra BBC, som netop har løftet sløret for premiere-datoen med de nye værter i spidsen. Tjek datoen her.

Nøgleløse biler kan være et nemt bytte for biltyve, men med et simpelt trick kan du forhindre dem i at låse den op på afstand. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen) Bilnyheder Genialt trick: Sådan snyder du biltyven  

6 kommentarer
Vis kommentarer