Annonce:
Annonce:

Til køreprøve i Porsche: Se elever skræmt fra vid og sans

Fra drengedrøm til mareridt – se hvordan eleverne reagerer, når køreprøven pludselig skal foregå bag rattet af en Porsche 911

I et reklame-stunt for Prosche Driving Experience bliver et par køreskoleelever sendt til køreprøve i en Porsche. Resultatet er ganske underholdende. (Video: PR)
Annonce:
Følg Biler

Hvordan ville du reagere, hvis du på dagen for køreprøven fik at vide, at det skulle foregå i en Porsche? De fleste vil sikkert instinktivt juble over udsigten til at komme bag rattet af en lækker sportsvogn, men når det sker i forbindelse med en køreprøve, skal man nok passe på med at glæde sig for tidligt.

Køretime afslører: Så rådne er vi bag rattet

I hvert fald viser ovenstående video, som er en reklame for Porsche Driving Experience, at det kan være noget af en udfordring at skulle koncentrere sig om at overholde færdselsloven og køre sikkert med en motorsagkyndig siddende på passagersædet, når det foregår i en kraftfuld Porsche.

Annonce:

Svære spørgsmål
Underholdningen begynder allerede, før køreskoleeleverne har tændt bilen. Her skal de nemlig svare på et af de klassiske spørgsmål: "Hvor tjekker man oliestanden henne?". For som de fleste bilinteresserede ved, finder man Porschens motor bagest i bilen, men det er eleverne ikke klar over, så da de ser under hjelmen på forenden, kigger de undrende ned i bilens tomme bagagerum.

Dovne svenskere kan få julegaver leveret i bagagerummet

Ligeledes volder det også de unge mennesker problemer at tænde bilen, da tændingen i en Porsche jo som bekendt sidder i venstre side. "Er bilen til venstrehåndede personer?" spørger en af de stakkels piger blandt andet.

Fuld gas
Da det omsider lykkes de nye bilister at få bilen ud i trafikken, er det tydeligt, at de ikke er vant til at beherske de mange hestekræfter, der er til rådighed, når speederen trykkes i bund. Kraftige accelerationer og halsbrækkende opbremsninger går igen hos alle eleverne.

Sportsvogn til hverdagen: Ibiza Cupra er billig og hamrende hurtig

Annonce:

Værst går det i en rundkørsel, da en af pigerne får trykket lidt for aggressivt på gaspedalen, hvilket får den baghjulstrukne sportsvogn til at skride ud. Hun får dog på imponerende vis styret kontra, så bilen drifter en kvart omgang i rundkørslen.

Hvorvidt den sjove gimmick er reel, eller om den i virkeligheden er lavet med en håndfuld unge skuespillere, vil vi ikke gøre os kloge på, men under alle omstændigheder er det en temmelig underholdende video.

Udstyr for en million kr: Nu kan Beckhams Range Rover blive din

Surt show: Rig filmstjerne må nøjes med at se på sjælden Ferrari

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: