Top Gear-drama: Nu kræver 'Joey' at medvært får sparket

Matt LeBlanc truer med at forlade det nye Top Gear, hvis ikke medværten Chris Evans i stedet forlader showet

Ekstra Bladet mødte tidligere på året Chris Evans til et interview i London. Se det her

Der er iskold luft på Top Gear-redaktionen, hvis man skal tro den engelske avis The Sun.

Og det er nu så galt, at Matt LeBlanc, som for de fleste er bedre kendt som Joey fra tv-serien Venner, har givet BBC-bosserne et ultimatum: Enten smider de medværten Chris Evans på porten, eller også går Matt LeBlanc selv.

Grunden skulle være, at den amerikanske skuespiller og nye vært på det populære motorprogram Top Gear, er frustreret over sin medvært ifølge kilder på programmet.

Frustrationen skyldes blandt andet, at Chris Evans, som i udgangspunktet skulle være programmets ankervært, er direkte ubehøvlet og har en kølig attitude i forhold til specielt de andre værter.

En kilde har til The Sun fortalt, at Chris Evans ved en episode lod som om, han bankede hovedet ind i en væg, fordi han var frustreret over, at medværten Eddie Jordan blev ved med at kludre i sine replikker.

Seerne lader ikke til at være særligt glade for Chris Evans og Matt LeBlanc som de nye Top Gear-værter. Nu bliver de degraderet til fordel for nogle friske ansigter. (Foto: Polfoto) Bilnyheder Top Gear flopper: Nu bliver showets stjerner degraderet

Misundelig
Chris Evans, som er kendt i Storbritannien som blandt andet radiovært, skulle ifølge kilder også være misundelig på de to relativt ukendte værter Chris Harris og Rory Reid, som begge har høstet ros, mens han selv har fået masser af kritik.

Og det er altså noget, Matt LeBlanc på vegne af hele holdet ikke længere vil finde sig i.

Derfor har han opstillet et ultimatum, på trods af at han har underskrevet en kontrakt, der også dækker en sæson to af det nye Top Gear.

En talsmand for Chris Evans og BBC har ikke villet kommentere sagen, mens en talskvinde for Matt LeBlanc udtalte, at intet er blevet diskuteret eller besluttet endnu.

Biler Ny TopGear-vært griner af Ekstra Bladet

35 kommentarer
Vis kommentarer