Top Gear er tilbage: Nu ligger premiere-dato fast

Trods kaos i kulissen er det legendariske TV-program snart tilbage på skærmen – nu har BBC offentliggjort datoen for det første program

Det noget umage par - Chris Evans og Matt LeBlanc – er nu ved at være klar med den første sæson af det nye Top Gear. (Foto: PR)
Det noget umage par - Chris Evans og Matt LeBlanc – er nu ved at være klar med den første sæson af det nye Top Gear. (Foto: PR)

Nu kan dine søndage snart blive normale igen. Et af verdens mest populære TV-programmer vender efter et års pause tilbage på skærmen i et nyt format med nye værter og endnu flere nye biler.

Sådan lyder meldingen fra BBC, der nu har offentliggjort den længeventede premieredato.

Danskerne betaler overpris for brugte familiebiler

Optagelserne af det nye program har spredt sig over otte måneder, og i den periode har de seks værter lavet optagelser i ni lande og samlet tilbagelagt mere end 10.000 kilometer bag rattet på utallige nye biler, skriver BBC på programmets hjemmeside.

Svært samarbejde
For nyligt kunne Top Gear på Twitter så endelig offentliggøre, hvornår det første program løber over skærmen.

Så hvis du er Top Gear-fan, kan du altså sætte et stort kryds i kalenderen d. 29. maj.

Relanceringen af det legendariske TV-program har dog ikke været uden problemer. Den britiske presse har konstant kunnet fortælle om kaos i kulissen, fordi de nye værter – særligt Chris Evans og Matt LeBlanc – har givet anledning til interne stridigheder og beskyldninger om manglende kompetencer.

Men trods stridighederne og de utallige rygter i britisk presse ser det altså nu ud til at være lykkedes at få første udsendelse i kassen. Du kan læse mere om de mange problemer her.

Genialt trick: Sådan snyder du biltyven