Top Gear flopper: Nu bliver showets stjerner degraderet

Det nye Top Gear-program med Chris Evans i spidsen er kommet sløvt fra start, og nu får showet en gevaldig overhaling

Ekstra Bladet fik lov til at interviewe Chris Evans tidligere på året. Se det her.

Loyale Top Gear-fans er åbenbart ikke voldsomt tilfredse med de nye værter, Chris Evans og Matt LeBlanc.

I hvert fald har det mildest talt været en sløv sæsonstart med meget lunkne seertal.

Det seneste afsnit, som er det tredje i rækken, havde kun 2,37 millioner live-seere, hvilket er næsten halvdelen af, hvad det forrige afsnit trak. Det skriver The Telegraph.

Udgaven med Evans og LeBlanc har derfor også oplevet det anden laveste seertal siden Jeremy Clarkson satte sig i føresædet i 2002.

I desperation laver BBC nu drastiske ændringer til programmet, som forhåbentlig skal få seerne til at vende tilbage.

De to værter bliver derfor degraderet til kun at stå for optagelserne i studiet, mens prøvekørsler og andre optagelser uden for studiet primært vil være med de to mindre kendte værter fra onlineprogrammet Extra Gear, motorjournalisten Rory Reid og YouTuber og motorjournalist Chris Harris.

Ekstra Bladets bilredaktør, Esben Skrumsager, besøgte i denne uge Top Gear-hangaren på Dunsfold-flyvepladsen syd for London, hvor Chris Evans løftede noget af sløret for den nye sæson. (Foto: Torkild Syppli) Bilnyheder Top Gear-vært afslører: Så vild bliver den nye sæson

Kan ikke hamle op med sporten
Det tredje afsnits bundkarakter i seertal kunne også skyldes andet end blot de to værters dalende popularitet.

Programmets sæsonstart falder nemlig også lige oven i Euro 2016, som lader til at suge publikummet fra Top Gear-værterne.

Søndagens afsnit kørte over skærmen om aftenen på samme tid som Tysklands første kamp, der blev vist på BBC One. En stor del af de flygtende seere lod da også til at være i alderen 25-34. Og der er ikke udsigt til, at programmet får mere held med sig.

Med Tysklands kamp i bakspejlet dukker Euro 2016's andre ugentlige kampe op i horisonten sammen med en potentiel kvartfinale med England.

May, Clarkson og Hammond er bedst kendt fra Top Gear, men nu har de startet deres eget program kaldet 'The Grand Tour'. (Foto: Amazon) Bilnyheder Unik chance: Kom til Afrika med de gamle TopGear-værter

88 kommentarer
Vis kommentarer