TV: Renault går linen ud

Renault satser alt på crossover-biler for tiden. Den seneste nyhed hedder Kadjar og er storebror til den populære Captur

Cross-over markedet er vokset ud over alle forventninger. Renault har solgt hele 178.000 af den smarte Captur og , og nu sætter det franske firma alt på ét bræt og præsenterer en storebror til Captur.

Renault Kadjar er bygget på den såkaldte CMF platform – Common Module Family – som deles med Nissan og blandt andet benyttes af Nissan Qashqai og Nis. En platform som muliggør en lang række forskellige modeller på samme platform.

Kadjar fås både som forhjulstrækker og med træk på alle fire, hvis du er typen, som skulle få forvildet dig ud i botanikken med dit vogntøj. Bilen er 4.45 meter lang, 1,84 meter bred, 1,69 meter høj og har en frihøjde på 190 mm.

Renault går i det hele taget all in på cross-over-biler for tiden. Den kommende Renault Espace - Renaults store luksusfamiliebil - er også designet som en crossover.

Biler Lej en elbil i en måned

730 kubik, turbolader, kompressor og totakters diesel! Renault nørder igennem. (Foto: Renault) Biler Nørd-testen – hvad har Renault gang i?

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer