Ung mand tjener 6000 kr. om dagen på at køre i bil

Hvis du er vild med biler, så har en amerikansk ingeniør-studerende måske vist vejen til dit drømmejob

Hvis du drømmer om at få stillet de fedeste biler til rådighed, skal du måske gøre det samme som en ung amerikaner, der har fundet en gylden og indbringende løsning. (Foto: Privat)
Hvis du drømmer om at få stillet de fedeste biler til rådighed, skal du måske gøre det samme som en ung amerikaner, der har fundet en gylden og indbringende løsning. (Foto: Privat)

Hvis evnerne ikke lige rækker til at blive Formel 1-kører, og du ikke kan se det sjove i at sidde bag rattet på en taxa i årevis, kan det måske være svært at finde en måde, hvor du både kan køre bil OG tjene en masse penge samtidig.

Vi har det varmeste klima blandt de skandinaviske lande, men det gør ikke nødvendigvis vejene mere sikre. (Arkivfoto: Ernst van Norde) Bilnyheder Danmark eller Sverige? Her kører bilisterne mest råddent

Men hvis du har et kamera og lidt skærmtække, behøver du muligvis ikke at opgive drømmen om at leve af at køre i sjove biler.

Gode råd om bilkøb
Parker Nirenstein er 21 år, og han er manden bag Vehicle Virgins, som er en populær YouTube-kanal om biler. Han afslører nu, hvordan du kan tjene masser af penge på din interesse.

- For mit vedkommende begyndte det med, at kammerater fra skolen spurgte mig til råds om bilkøb, fordi jeg ofte snakkede om biler. Så det tog jeg udgangspunkt i og begyndte at lave videoer om det, fortæller Parker Nirenstein til BBC.

Model 3 på billedet her bliver med en forventet dansk pris på et stykke under en halv mio. kroner næppe allemandseje, men det kan den næste bil i rækken meget vel blive. (Foto: PR) Bilnyheder Tesla lover svinebillig Model 4

- Jeg lavede bare videoer for sjov, men som seertallene begyndte at vokse, fik jeg flere og flere muligheder for at låne interessante biler fra forhandlere, hvis jeg bare fortalte, hvor man kunne købe bilerne.

Som blot 20-årig købte Parker Nirenstein den gule Lamborghini fra 2004 for annonceindtægter fra sin YouTube-kanal. (Foto: Privat)
Som blot 20-årig købte Parker Nirenstein den gule Lamborghini fra 2004 for annonceindtægter fra sin YouTube-kanal. (Foto: Privat)

Humor er vigtigst
Den 21-årige knægt fortæller til BBC, at han blandt andet har ladet sig inspirere af det populære TV-program Top Gear.

- Guide-stof er noget af det, der kan gøre en YouTube-video meget populær, fordi mange søger råd til alt muligt på YouTube. Men humor er også vigtigt. Det er også det, der har gjort Top Gear så succesfuldt. Så er bilerne faktisk knap så vigtige, lyder det fra Parker Nirenstein.

Han har blandt andet lavet en video, hvor han forklarer, hvordan man kører i en bil med manuelt gear, hvilket kan være noget af en udfordring for mange amerikanere, som er vant til, at bilen selv klarer gearskiftet.

Men også negative anmeldelser af biler giver ifølge den unge amerikaner massive besøgstal på hans kanal.

Hjemmesiden socialblade.com måler trafik på YouTube, og herfra lyder vurderingen ifølge BBC, at Vehicle Virgins-kanalen genererer indtægter for op mod 27.000 dollars om måneden. Det svarer til omkring 180.000 kroner.

718 Cayman og 718 Cayman S kan bestilles nu. Modellen introduceres i løbet af efteråret i Danmark. (Foto: PR) Bilnyheder Tjek prisen: Ny Porsche klar til Danmark

22 kommentarer
Vis kommentarer