Unik chance: Kør yderst sjælden Lamborghini i havnen

Det er sandsynligvis den eneste i verden af sin slags, og nu kan den blive din – unik Lamborghini Countach er til salg på eBay

En af verdens hurtigste amfibie-biler er lige nu til salg. (Foto: searoaderamphibian)
En af verdens hurtigste amfibie-biler er lige nu til salg. (Foto: searoaderamphibian)

Meget få bilproducenter gør sig i biler, der kan tåle en tur i bølgen blå, og det er der i bund og grund mange gode forklaringer på. For en god bil på vejen er sjældent en god bil i vandet.

SsangYong Tivoli kommer til Danmark under nyt navn, efter forlystelsesparken i København med samme navn indledte en sag hos Patent- og Varemærkestyrelsen. (Foto: PR) Bilnyheder Tivoli får nyt navn i Danmark  

Det har dog gennem tiderne ikke afholdt flere fra at prøve, og en af de mest vellykkede amfibie-biler er lige nu til salg på auktionssiden eBay.

Bilens interiør kunne godt trænge til en kærlig hånd. (Foto: searoaderamphibian)
Bilens interiør kunne godt trænge til en kærlig hånd. (Foto: searoaderamphibian)

Selvom den er sjælden, kan det være, du nu sidder og tænker, at du har set den før. Og det kan faktisk meget vel være. Den sjældne amfibie-bil har nemlig medvirket i en lang række magasiner og TV-programmer – blandt andet Top Gear.

Find værktøjet frem
Den vandglade bil er designmæssigt baseret på den legendarisk sportsvogn fra 80'erne, Lamborghini Countach. Men under det ikoniske ydre, gemmer der sig en lang række modificeringer, der gør bilen i stand til at sejle.

Hvis du har en håndfuld millioner, du ikke lige ved, hvad du skal bruge til, kan du kaste dem efter en Ford GT - hvis du får lov. (Foto: PR) Bilnyheder Ny Ford kun for udvalgte kunder - er det dig?  

Eller det vil sige, at den VAR i stand til at sejle. Bilen har nemlig stået stille de seneste 15 år, så den trænger til en gevaldig overhaling, før den atter er klar til et dyp.

Bilen kan lige nu fås for under 200.000 kroner. (Foto: searoaderamphibian)
Bilen kan lige nu fås for under 200.000 kroner. (Foto: searoaderamphibian)

I perfekt stand vurderer sælgeren dog, at bilen vil være i omegnen af 50.000 pund værd, hvilket svarer til knap en halv million danske kroner.

I skrivende stund kan bilen blive din for 18.995 britiske pund, hvilket svarer til knap 180.000 kroner, så hvis du har brug for et nyt hobby-projekt at kaste dig over, er der her en oplagt mulighed for både at få en unik bil og måske endda tjene en pæn skilling.

Med rensdyrskind som bundmåtter kan du formodentlig sagtens holde fødderne varme, selvom taget mangler. (Foto: Ebbe Sommerlund, Bilbasen) Bilnyheder Drømmebilen – hvis en 7-årig pige havde kørekort  

1 af 2 Sådan ser bilen ud i dag. (Foto: searoaderamphibian)
2 af 2 En af verdens hurtigste amfibie-biler er lige nu til salg. (Foto: searoaderamphibian)
17 kommentarer
Vis kommentarer