Vanvittig pris: Her er Danmarks dyreste leasingbil

Nu kan du blive usædvanligt eksklusivt kørende i en af verdens hurtigste sportsvogne

P1 er kun bygget i 375 eksemplarer. Hvis begrænsningen fjernes, kan bilens topfart hæves fra 350 til 400 km/t. (Foto: PR)
P1 er kun bygget i 375 eksemplarer. Hvis begrænsningen fjernes, kan bilens topfart hæves fra 350 til 400 km/t. (Foto: PR)

Der er fuld gang i den på leasing-markedet i Danmark. Bilimportørerne dyster på livet løs om kunderne, og attraktive priser – særligt i form af lave førstegangsydelser – er blevet et vigtigt parameter.

Nu er alt selvfølgelig relativt, men vi kan nok roligt slå fast, at udbetalingen på denne bil ikke er blandt de mest konkurrencedygtige. Rent faktisk ser det ud til, at vi nu har fundet Danmarks dyreste leasingbil.

Volvo viste i 2013 en koncept-sportsvogn for at vise alsidigheden i koncernens nye undervogn. Nu kan en del af konceptet vise sig at blive til virkelighed. (Foto: PR) Bilnyheder Volvo pumper 600 hk i ny eksplosiv sportsvogn

Det er en udgave af den sjældne McLaren P1, som kun er bygget i 375 eksemplarer, der leder efter et nyt hjem. Førstegangsydelsen lyder på 2.115.000 kroner, og derefter skal du afsætte knap 170.000 om måneden i leasing-ydelse. Eksklusiv moms naturligvis.

Hysterisk hurtig hybrid
Til gengæld får du en stort set fabriksny P1. Blot 250 kilometer står der på tælleren. Og så er specifikationerne heller ikke tossede: 0-100 på 2,8 sekunder og en topfart, der er elektronisk begrænset til 350 km/t.

Danmarks dyreste leasingbil må være denne McLaren P1, som står hos Car Performance i København. (Foto: Bilbasen)
Danmarks dyreste leasingbil må være denne McLaren P1, som står hos Car Performance i København. (Foto: Bilbasen)

Og husk på, at der er tale om en hybrid-bil, hvor den store 3,8-liters V8 twin turbo-motor og elmotoren i alt leverer 903 hk og et moment på 978 Nm.

Hvis du kun lige akkurat har nok på kontoen, skal du være opmærksom på, at forhandleren yderligere vil have 4560 kroner i leveringsomkostninger. Det manglede da bare.

Du kan se annoncen med Danmarks dyreste leasingbil her.

Manglende afstand provokerer dine medtrafikanter. Du skal som udgangspunkt holde mindst to sekunders afstand til bilen foran. (Foto: Colourbox) Bilnyheder Se hvad der irriterer danskerne mest i trafikken

1 af 2 Interiøret er sort og spækket med alcantara, der minder om ruskind. (Foto: Bilbasen)
2 af 2 P1 er kun bygget i 375 eksemplarer. Hvis begrænsningen fjernes, kan bilens topfart hæves fra 350 til 400 km/t. (Foto: PR)
55 kommentarer
Vis kommentarer