Annonce:
Annonce:

Vild video: Bil smadret af tog – kører videre som om intet var hændt

Det er ikke helt sjældent, at en bil bliver påkørt af et tog, men det er højst usædvanligt, at bilen selv kan køre væk efterfølgende

Se også her, hvordan en bilist fra England kører galt - og bare kører videre
Annonce:
Følg Biler

Vi nærmer os slutningen af året, og så er der jo tradition for at skrive om årets dit og årets dat. Hvis vi også skal hoppe med på den vogn, må Honda Civic være en seriøs kandidat til titlen som årets mest modstandsdygtige bil, når det kommer til togpåkørsler.

Unik udstilling: Sjældne Bond-biler gæster Danmark

På trods af førerens forsøg på at advare lokomotivføreren, torpederede et godstog i Florida for nylig en bil, som var gået i stå midt på skinnerne. Hele bagenden blev smadret, og toget skubbede bilen et længere stykke foran sig, før bilen røg af skinnerne, mens toget fortsatte ufortrødent.

Stak af fra politiet
Men trods den hårdhændede behandling kunne ejeren efterfølgende sætte sig tilbage bag rattet og selv køre bilen væk til stor undren for tilskuerne, som man kan høre i baggrunden på videoen.

EU trumfer Danmark: Sådan stiger prisen på populære elbiler

- Wow. Sådan én vil jeg have, lyder det blandt andet i videoen.

Til slut i videoen ser det ud til, at ejeren er stukket af til fods - sandsynligvis for at undgå nærmere spørgsmål fra politiet om årsagen til, at bilen endte på skinnerne.

Her kan du se den hvide Honda Civic i aktion:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: