Bilforsikringer bliver dyrere: Betaler du for meget

Bilforsikringer er dyre, men nødvendige. Men nu viser en ny undersøgelse at 9 ud af 10 danskere ville kunne finde et billigere tilbud, hvis blot de undersøgte det lidt nærmere

Hør, Tina Dybkjær fra Comparo fortælle om de nyeste undersøgelser her.

Er du også en af de mange danskere, der kan kalde sig bilejer? Så ved du også, hvor dyr en bilforsikring kan være, men samtidig kan du knap nok undvære den, når uheldet er ude.

Men vidste du, at du faktisk kan snyde dig selv for det, der svarer til 10.000 kroner om året?

En undersøgelse foretaget af Comparo, som sammenligner bilforsikringer på nettet, viser, at 9 ud af 10 danskere har en dyrere bilforsikring end nødvendigt.

Ved at se lidt nærmere på din bilforsikring og sammenligne den med tilbud fra andre forsikringer, kan du altså nemt spare flere penge om måneden. Penge, som kan bruges til så meget andet sjovt.

Bilforsikringer bliver dyrere
Derudover har Comparo også lavet en undersøgelse, der viser, at priserne for bilforsikringer er steget med det, der svarer til 4 procent.

Ifølge Tina Dybkjær, der er CFO i Comparo, skyldes den stigning, at benzinpriserne er faldet.

- Det er klart, at når benzinpriserne falder, så er der flere, der bruger bilen, og så er der større risiko for ulykker. Det er nok også et udtryk for at antallet af aktører i Danmark har været stabilt. Men det bliver dyrere for forbrugerne, siger hun.

Tina Dybkjær understreger derfor også, at det er vigtigt at tjekke, om man egentlig har den optimale bilforsikring, eller om man snyder sig selv for flere penge om måneden.

Hør mere i klippet over artiklen!

15 kommentarer
Vis kommentarer