Bilist dyttede efter ulovlig overhaling: Så fik han tæsk

En kontrovers i trafikken endte med, at to mænd kom op at slås

Et dyt af en ulovligt overhalende bilist endte med slag og spark. Arkivfoto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix
Et dyt af en ulovligt overhalende bilist endte med slag og spark. Arkivfoto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix

Der findes utallige eksempler på, at trafikken kan få temperamenter i kog, og torsdag formiddag fandt endnu en episode af vejvrede sted i Gilleleje.

Her kom to bilister om formiddagen op at slås efter en uenighed i trafikken.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Ved episoden blev en 46-årig mand fra Kgs. Lyngby overhalet af en anden mand i en cremefarvet Citroën ved en rundkørsel, hvor der var dobbelt optrukne streger. Derfor valgte den 46-årige mand at dytte ad den anden bilist, og så eskalerede situationen.

Den overhalende bilist gjorde herefter tegn til, at den 46-årige skulle køre ind til siden.

En 43-årig mand fra Holbæk blev torsdag udsat for et ekstremt tilfælde af vejvrede, da modparten pludselig fandt en pistol frem. Arkivfoto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix Biler Bilist gik amok ved helleanlæg: Trak pludselig en pistol

- Da han gjorde det og rullede sin bilrude ned, kom den anden mand hen til bilen og tog fat i kraven på den 46-årige. Den 46-årige steg ud af bilen, hvorefter den anden mand slog ham med knytnæve ved det ene øje, og den 46-årige sparkede den anden mand i skridtet, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Efter udveksling af slag og spark kørte manden i den cremefarvede Citroën fra stedet.

Han beskrives som værende 'østeuropæisk af udseende, 35-37 år, 185 cm høj og muskuløs, hvid i huden, sort kort hår', og så bar hans ansigt 'præg af et hårdt liv'.

Han var iført sort hættetrøje, sort eller blå cowboyjakke samt sorte træningsbukser med hvide striber.

Har du nogensinde i vrede gjort fagter ad en anden trafikant? Så er du en del af en statistik, som viser, at hver tredje dansker har gjort netop dette. Foto: Jakob Jørgensen/Ritzau Scanpix Biler 'Flyt dig, for helvede': Hver tredje har gjort vrede fagter i trafikken

179 kommentarer
Vis kommentarer