Bilist fik advarsel af politi: Spillede Pokemon Go på 8 mobiler

Bilisten holdt parkeret i nødsporet med otte spil i gang, men slap for bøde

En amerikansk bilist havde gang i hele otte spil Pokemon Go i nødsporet ved en motorvej. Foto: Washington State Patrol
En amerikansk bilist havde gang i hele otte spil Pokemon Go i nødsporet ved en motorvej. Foto: Washington State Patrol

'Kør bil, når du kører bil,' lyder en dansk kampagne fra Rådet for Sikker Trafik, og det budskab kunne en amerikansk bilist formentlig have haft gavn af at læse lidt op på.

Godt nok kørte vedkommende ikke sin bil, men det var alligevel noget af et syn, der mødte en betjent fra Washington State Patrol, da betjenten, Kyle Smith, i sidste uge trak ind i nødsporet for at hjælpe en bilist, som Smith troede havde problemer med sin bil.

Mange bilister vælger at tage billeder af sig selv eller af andet, selv om de kører bil. Foto: Nanna Kreutzmann/Ritzau Scanpix Biler Hver tiende bilist har gjort dette: - Det er helt utilgiveligt

Men det var slet ikke derfor, bilisten holdt i nødsporet på Highway 518.

I stedet var bilisten i gang med at spille Pokemon Go på intet mindre end otte forskellige mobiltelefoner monteret i bilen.

Det skriver flere medier, blandt andre AP og Sky News

- Betjent Kyle Smith kontaktede en bil i nødsporet i går aftes. Det her er, hvad der var ved siden af chaufføren! Spillede Pokemon Go med OTTE (8) forskellige telefoner. Chaufføren indvilgede i at putte telefonerne om på bagsædet og fortsatte turen med 8 færre forstyrrelser, skriver talsperson Rick Johnson fra Washington State Patrol på twitter.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Faktisk var bilisten endda gået så vidt, at vedkommende havde lavet en skum-pude-anordning med plads til de mange telefoner.

Slap for bøde
Ifølge AP slap bilisten for at få en bøde, fordi betjenten ikke havde observeret, at bilisten benyttede sig af mobilerne under kørsel.

Betjenten fik dog fortalt bilisten, at det nok var en god idé, hvis vedkommende lagde telefonerne om på bagsædet.

Biler Vanvidsbilist indrømmer: - Jeg var en idiot

20 kommentarer
Vis kommentarer