Bilist narret til at betale for falsk Bilka-bule

Nu opfordrer politiet bilister til at kontakte dem, 'da der er risiko for at blive snydt'

En strid om en p-bule endte med, at en 77-årig kvinde følte sig franarret flere tusinde kroner. Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
En strid om en p-bule endte med, at en 77-årig kvinde følte sig franarret flere tusinde kroner. Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

En 77-årig kvindelig bilist følte sig søndag franarret flere tusinde kroner af to mænd, som påstod, at hun havde lavet en parkeringsbule i den enes bil. Nu opfordrer politiet til, at man udviser 'sund skepsis.'

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

I weekenden ringede den 77-årige kvinde fra Kalundborg til politiet, fordi hun var blevet utryg ved en situation på p-pladsen ved et supermarked i Kalundborg.

Se også: Edderkop overraskede kvindelig bilist: Bilen er ikke set siden

Da kvinden var på vej ud fra parkeringspladsen, stoppede en anden bil helt tæt ved hendes.

- Føreren steg ud og viftede med armene. Den mandlige fører i den anden bil anklagede kvinden for at have ramt hans bil, og han fremviste en bule på bilen, skriver politiet i døgnrapporten.

Manden krævede, at kvinden kørte med til en mekaniker for at besigtige skaden.

Det gik kvinden med til, da hun ifølge politiet ville klare sagen på fredsommelig vis.

Snydt for et par tusinde
Sammen standsede kvinden og den anden mand foran en bygning, hvor en tredje person, der påstod at være mekaniker opholdt sig. Han kiggede på skaderne og påstod, at det ville koste 10.000 kroner at udbedre bulen.

- Kvinden protesterede over det høje beløb, og den anden fører foreslog derfor, at de sammen kørte hen og hævede 2.500 kroner, som han så ville være tilfreds med til at udbedre den skade, han anklagede kvinden for at have lavet, skriver politiet.

Det valgte den 77-årige at indvilge i, hvorfor hun hævede de 2.500 kroner, som hun gav til manden.

Se også: Kontrol afslørede bilister: - Sæt jer ind i reglerne

Efterfølgende følte hun sig dog snydt og kontaktede derfor politiet.

- Borgerne opfordres til at kontakte politiet, hvis de er indblandet i et færdselsuheld, og parterne ikke er enige om skyldsspørgsmålet, skriver politiet i døgnrapporten og understreger samtidig, at man skal være påpasselig ved kontante afregninger af den slags stridigheder.

- Politiet opfordrer til, at man udviser en sund skepsis over for fremmede, der ønsker at klare den slags med kontant afregning på stedet uden at anmelde til forsikringen, da der er risiko for at blive snydt, skriver de.

Se også: Kims bil påkørt af fartbølle: Men forsikringsselskab nægter erstatning

242 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere