Bilrøver kunne ikke få elbil til at starte: Så kom vidne med en machete

Et forsøg på bilrøveri gik helt galt for en mand fra Texas, da han ikke kunne få elbilen til at starte

En 28-årig mand er varetægtsfængslet for røveri, efter han angiveligt forsøgte at stjæle en elbil ved et lyskryds. Foto: Williamson County Jail
En 28-årig mand er varetægtsfængslet for røveri, efter han angiveligt forsøgte at stjæle en elbil ved et lyskryds. Foto: Williamson County Jail

Omkring klokken 11 lørdag den 24. februar udså en 28-årig mand fra Texas sig angiveligt en Chevrolet Bolt elbil, der netop var rullet op til et lyskryds i Austin, USA.

Ifølge det lokale nyhedsmedie Statesman gik manden derfor op til bilen og råbte til ejeren, der havde rullet vinduet ned, at han skulle se at komme ud.

Det fik dog bare ejeren til at rulle vinduet op, men den 28-årige var ikke sådan at stoppe. I stedet smadrede han ifølge politirapporten prompte vinduet og kravlede gennem det for at komme ind til ejeren.

Han skyndte sig dog ud, for 'han ville ikke dø over en bil', som han efterfølgende sagde til politiet.

Biler - 19. feb. 2018 - kl. 22:08 Mulig tyv taget på video: Tanker sjælden BMW et par timer efter tyveri

Reddet af mand med machete
Normalt ville man på dette tidspunkt hurtigt kunne vinke farvel til sin bil. Men elbilen kørte ingen steder. Bilrøveren kunne nemlig ikke få den i gang.

Chevrolet Bolt kan som mange andre elbiler køres næsten udelukkende med gaspedalen, men det lykkedes altså alligevel ikke den 28-årige at gennemskue systemet tids nok.

En mand, der ifølge mediet KXAN stod med et skilt ved vejsiden, havde nemlig fået øje på det igangværende bilrøveri, og ifølge politirapporten fandt han hurtigt en machete frem og løb hen til bilen. 

Det fik den 28-årige til at stige ud, og manden med det voldsomme knivvåben fik ham angiveligt holdt hen, til politiet ankom.

Han er nu sigtet for røveri og overfald.

Se også: Mercedes: Neonazister forsøger at infiltrere vores fabrik

1 af 3 Selv om Chrevrolet Bolt i praksis kan køres med én pedal, lykkedes det ikke en 28-årig bilrøver at gennemskue systemet tids nok. Foto: Chevrolet
2 af 3 Synet af en machete fik angiveligt bilrøveren til at aflyse sin plan om at køre væk i en elbil. Foto: Colourbox
3 af 3 En 28-årig mand er varetægtsfængslet for røveri, efter han angiveligt forsøgte at stjæle en elbil ved et lyskryds. Foto: Williamson County Jail
21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen