Pristjek: Her får du den billigste sprinklervæske

Enorme prisforskelle på dyreste og billigste sprinklervæske - Shell er dyrest

Kombinationen af vinterens salt-dækkede veje og den kommende tids fugtige vejr er dømt til at give beskidte forruder. Derfor har vi tjekket, hvad sprinklervæsken koster på både tanktstationer og i byggemarkeder. Og vi kan godt afsløre, at der er store besparelser at hente.

Den billigste sprinklervæske har vi fundet hos Jem&Fix, hvor du kan nøjes med at betale 24 kr. for 5 liter. Og selvom det forhåbentlig ikke bliver relevant i denne omgang, så klarer den altså ned til 21 minusgrader. I den modsatte ende ligger Silvan, hvor prisen pr. liter er dobbelt så dyr som i Jem&Fix – uanset om du køber 4 eller 10 liter.

Generelt har de danske byggemarkeder dog relativt billige priser, mens du på tankstationerne skal betale væsentlig mere for de blå dråber. Her finder vi den billigste literpris hos Q8, hvor du skal lægge 95 kr. for 10 liter. Men skal du have en dunk, der er til at håndtere i en akavet stilling henover motorrummet, så fås den billigste 5-liters sprinklervæske til 55 kr. hos Shell.

De smarte 3-liters poser skal du give 45 kr. for hos både Q8 og Shell.

De tre billigste steder:
Jem&Fix – 5 liter for 23,95 - 4,79 kr./liter

Bygma - 5 liter for 29,95 - 5,99 kr./liter

Bauhaus - 10 liter for 59,95 - 5,99 kr./liter

Husholdningssprit og bilkørsel er en dårlig kombi, men spritten går an i den hjemmelavede sprinklervæske Bilanmeldelser - 23. nov. 2010 - kl. 18:26 Spar penge på din egen sprinklervæske

De tre dyreste steder:
Q8 – 3 liter for 54,95 – 14,98 kr./liter

Shell – 3 liter for 54,95 – 14,98 kr./liter

Statoil – 4 liter for 54,95 – 13,74 kr./liter

Som ovenstående eksempler viser, er det altså ikke ligegyldigt, hvor du køber din sprinklervæske. Literprisen hos tankstationerne er mere end tre gange højere end hos Jem&Fix. Men faktisk har vi udeladt den allerbilligste literpris.

For hvis du gerne vil have hele bilen sprittet af i sprinklervæske, så er det XL Byg, du skal have fat i. Her kan du nemlig købe en ordentlig krabat af en dunk – hele 60 liter sprinklervæske.

Og så skal du kun slippe 248,95 – altså en literpris på 4,15 kr. Det er dog uden emballage, så hvis du vil have den blå væske til de 60 øre mindre pr. liter end i Jem&Fix, så skal du hælde det på bilen på stedet. Og så er det måske alligevel lettere at købe en 5-liters dunk i Jem&Fix – og så betale de 60 øre mere pr. liter.

Se alle de indhentede priser her på denne artikel

1 af 2 Hos Q8 koster en liter sprinklervæske næsten 15 kr. literen
2 af 2 Tankstationerne er det sidste sted, du skal handle sprinklervæske, hvis du ønsker at spare penge.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere