Bliv lærling i et af verdens mest eksklusive bilmærker

Det er ikke lige hver dag, at tilbuddet om at blive lærling i Rolls-Royce dukker op - det gør det nu, og det kan blive dig

Kunne du tænke dig at arbejde på en Rolls-Royce som denne Dawn? Så skynd dig at ansøge Rolls-Royce om at blive én af de 20 lærlinge, som de optager til sommer. Foto: James Lipman
Kunne du tænke dig at arbejde på en Rolls-Royce som denne Dawn? Så skynd dig at ansøge Rolls-Royce om at blive én af de 20 lærlinge, som de optager til sommer. Foto: James Lipman

I den allerøverste elite af luksusbilmærker er det svært at pege på en kandidat, der er mere eksklusiv og dominerende end det legendariske BMW-ejede britiske feinschmecker-mærke Rolls-Royce.

Deres biler har i over 100 år været en cocktail af overdådighed, læder, luksus og træ i lange baner.

Siden 2006 har Rolls-Royce taget lærlinge ind under deres vinger i bilbyen Goodwood, hvor de har hjemme.

I år er ingen undtagelse. Det er rekordår for antallet af pladser, som bilmærket udbyder.

Hele 20 lærlinge-pladser er i spil.

- Vi er dedikerede omkring udviklingen af fremtidens talenter i Rolls-Royce, og jeg er særlig glad for, at vi i år byder velkommen til et rekord højt antal lærlinge, siger Torsten Müller-Ötvös, direktør i Rolls-Royce, i en pressemeddelse.

Unge med ambitioner
Du har også muligheden for at blive lærling i Rolls-Royce.

Det kræver, at du er mellem 16 og 24 år, men så er der til gengæld også ifølge luksusbilmærket rig mulighed for at gøre karriere, hvis du er dygtig nok til at blive optaget.

Hvis du bliver en del af den eksklusive skare, vil du komme til at arbejde med ingeniører inden for områder læder, træ, maling og ingeniørkunst.

Se også: Vidste du det? Derfor bør du altid dreje til højre

Siden 2006, hvor lærlinge-programmet gik i gang i Rolls-Royce, har over 100 personer været igennem møllen. Flere af dem er ifølge firmaet efterfølgende havnet i ledende poster.

- Udviklingen af håndværksmæssige færdigheder på vores videnscenter her i West Sussex har været afgørende for det første succesfulde kapitel i renæssancen af Rolls-Royce. Jeg ser frem til at byde den næste generation af talentfulde kunsthåndværkere velkommen til Rolls-Royce til sommer, siger Torsten Müller-Ötvös.

Hvis du er mellem 16 og 24 år og har fået mod på at rykke til Goodwood, så skal du ansøge her.

Lærepladserne kan vare helt op til fire år, men giver ifølge Rolls-Royce også store karriere-muligheder.

Sidste frist for ansøgning er den 13. marts 2017.

Det er forhold som disse, der kan gøre vinterkørsel særdeles vanskelig. Lav sigtbarhed og glatte veje udfordrer evnerne. Foto: Claus Bonnerup Biler - 9. feb. 2017 - kl. 10:49 Vinter-van(h)vid: Gør dig og din bil klar til sneen

 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere