Annonce:
Annonce:

Bollende kameler skabte trafik-kaos: Se den utrolige video

To kameler parrede sig med hinanden på motorvej i De Forenede Arabiske Emirater

Video: Caters
Annonce:
Følg Biler

To kameler med sammenlagt fire pukler fungerede som effektive trafikbump på en motorvej i De Forenede Arabiske Emirater. Det var måske ikke så meget kamelerne selv, men mere det de gjorde, der skabte trafik-kaos. Kamelerne var nemlig i fuld gang med at parre sig med hinanden.

Det skriver mediebureauet Caters, der fortæller, at den usædvanlige parrings-akt midt på motorvejen skabte forsinkelser, fordi bilisterne standsede op for at fotografere kamelernes lagengymnastik eller kørte langsomt forbi, mens de dyttede lystigt i deres båthorn.

Mediebureauet Caters fortæller i øvrigt, at kamelernes kærlige leg fandt sted på motorvejen mellem Dubai og Ras Al-Khaimah torsdag eftermiddag midt ude i ørkenen.

Og Caters nævner en 25-årig unavngiven mand fra Bangor i Nordirland, der i et par år har boet og arbejdet som ejendoms-agent i De Forenede Arabiske Emirater som manden bag den utrolige video.

Et vanvittigt syn

- Det er en af de mest vanvittige ting, jeg nogensinde har set. Jeg har boet herude i to år, og det er helt sikkert ikke et normalt syn, siger ejendomsmægleren til Caters og og tilføjer:

- Vi var kørt ud af Dubai for at tage til en fest, da vi pludselig spottede kamelerne i vejsiden, hvor de i den grad var i fuld gang med at parre sig.

- En af kamelerne havde besteget den anden kamel. Det var bare hyle morsomt at se på.

Anderledes alvorligt blev en kamels sexlyst, da en australsk kvinde mistede livet for år tilbage. Hun blev bollet ihjel af sin fødselsdagskamel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: