Byd på Drapers Cadillac fra 'Mad Men'

Er du vild med amerikanerbiler og Don Draper fra tv-serien 'Mad Men', får du snart en unik mulighed for at købe et stykke filmhistorie. Reklame-bossens Cadillac skal på auktion

Hvis du både er fan af ældre Cadillac'er og hitserien 'Mad Men', er det nu, du skal slå til. Du kan nemlig købe præcis den Cadillac, som Don Draper drøner rundt i i serien. (Foto: AMC)
Hvis du både er fan af ældre Cadillac'er og hitserien 'Mad Men', er det nu, du skal slå til. Du kan nemlig købe præcis den Cadillac, som Don Draper drøner rundt i i serien. (Foto: AMC)

Den anmelderroste amerikanske tv-serie 'Mad Men' har taget seere med storm siden premieren i 2007. Men nu er det snart ved at være slut for reklamefyren Don Draper og co.

Serien er nemlig allerede løbet over skærmen for sidste gang i USA, mens danske seere må vente lidt endnu, før de kan runde af efter syv sæsoners drama.

Se også: Mekaniker afsløret af bilkamera – tog hyggetur på 320 km  

Men allerede nu kan du få fingrene i Don Drapers karakteristiske Cadillac Coupé DeVille fra 1965. Den er nemlig sat på auktion sammen med omkring 1300 andre ting og sager, som optræder i tv-serien.

Der er ikke meget information at hente på auktionssiden. Det fremgår dog, at veteranbilen fremstår med samme klassiske sølvfarve og blodrøde polstring, som fans kender den fra tv-serien.

Se også: Sådan får du fingrene i en gratis Tesla Model X  

Men hvis bilen indeholder samme originale komponenter, som det er tilfældet med resten af de 43.345 Coupé DeVille-modeller, som Cadillac producerede i 1965, er det formentlig en 340-hestekræfters V8-motor, der ligger under kølerhjelmen.

Siden melder heller intet om, hvor langt en af verdens mest famøse Cadillac DeVille har kørt, men den ser umiddelbart ud til at være i fin stand på billederne - alderen taget i betragning.

Se også: FN-favoritten bliver billigere  

På nuværende tidspunkt er der budt $26.250 (ca. 178.500 kr.) på bilen, men den endelige salgspris forventes at blive noget højere, når auktionen slutter tidligt fredag morgen.

Du kan følge med i bilauktionen af Don Drapers Cadillac her, hvor du også kan byde på de andre remedier fra tv-serien, som er sat til salg.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Hvis du både er fan af ældre Cadillac'er og hitserien 'Mad Men', er det nu, du skal slå til. Du kan nemlig købe præcis den Cadillac, som Don Draper drøner rundt i i serien. (Foto: AMC)
2 kommentarer
Vis kommentarer