Dansk rockstjerne sælger sjælden og hidsig Mustang

I 10 år har sangeren Tim Christensen ejet den hvide Ford Mustang, der har en big block V8-motor under hjelmen

Den 6,4 liters V8-motor blev kun lagt i Ford Mustang-modellen i 1967 og var på det tidspunkt den største motor på programmet.  Foto: BestCAR
Den 6,4 liters V8-motor blev kun lagt i Ford Mustang-modellen i 1967 og var på det tidspunkt den største motor på programmet. Foto: BestCAR

- What if we were meant to be together, what if you were meant to be the one.

Sådan sang Tim Christensen tilbage i 2002 på nummeret 'Right next to the right one', der blev den musikalske fortolkning af temaet i 'Nikolaj og Julie', DR-serien om parret, der er ved at gå fra hinanden.

Nu er det sangeren selv, der står overfor et brud. Efter 10 års samliv med sin hvide Ford Mustang fra 1967 har han sat den til salg. Og for den bilkyndige læser vil det hurtigt stå klart, at det er den 'helt rigtige' model.

Der er nemlig tale om en Ford Mustang S Code med en 6,4 liters 390 cui V8-motor under hjelmen. Eller sagt med andre ord: en af USA's mytiske 'Big Block'-motorer og den største klump jern, man kunne få til bilen i 1967.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Foto: BestCAR
Foto: BestCAR

Foto: BestCAR
Foto: BestCAR

Da bilen var ny, ydede den store motor op til 325 hestekræfter, men Tim Christensens eksemplar er dog opgivet til 350 hk på salgsannoncen.

Se også: Fartbøde får Mustang-fører til at give fuld gas foran politiet: Det bliver dyrt

Fremstår helt original
Her fremgår det også, at den pågældende model kun blev produceret i et begrænset antal i 1967. Ford stoppede nemlig allerede året efter med at lægge den store motor i bilen.

Siden sin fødsel har den hvide hingst galoperet små 60.000 kilometer. Den er undervejs blevet opgraderet med et Edelbrock luftfilter, men fremstår ellers helt original.

Indenfor er bilen udstyret med en Luxury Line-kabine i tidstypisk rødt læder. Der er også hvide kontrastsyninger, aludetaljer og ikke mindst en radio, som dog sandsynligvis overflødiggøres en smule af musikken fra udstødningsrøret.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: BestCAR
Foto: BestCAR

Nye tider for Tim Christensen
Selv om den hvide Mustang umiddelbart kunne lyde som en bil, der hos mange ville kandidere til at blive en ven for livet, så er forelskelsen alligevel aftaget for rockmusikeren.

- Jeg føler, at jeg efter de 10 år, jeg har ejet den, har fået styret veterantrippet, skriver Tim Christensen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Prioriteterne har forandret sig, ikke mindst da jeg er blevet far for otte måneder siden.

Synes du til gengæld, den klassiske Mustang ligner den eneste ene, så kan den blive din for 249.000 kroner.

Ford præsenterede for nylig en specialudgave af Ford Mustang i anledning af 50-året for kultfilmen Bullitt. Også denne kommer efter planen til Danmark. Foto: Ford Biler - 3. maj. 2018 - kl. 18:30 Her er verdens bedst sælgende sportsvogn

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Biler
Seneste i Biler
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen