Denne elbil kan lade lynhurtigt: Nu er dansk pris klar

Hyundai har løftet sløret for, hvad vi kan forvente af priserne på den lynladende elbil Ioniq 5

Inden længe kan man blive ejer af elbilen Ioniq 5 fra Hyundai, og der bliver tale om en elbil med lynhurtig opladning. Foto: Hyundai
Inden længe kan man blive ejer af elbilen Ioniq 5 fra Hyundai, og der bliver tale om en elbil med lynhurtig opladning. Foto: Hyundai
Følg Biler

Nu har Hyundai Danmark offentliggjort prisen på én af varianterne af Ioniq 5, nemlig den med det store 72,6 kWh-batteri og den laveste udstyrspakke, Essential. Her lander prisen på 339.995 kr.

- Ioniq 5 sætter helt nye standarder i segmentet, og det oplever vi allerede en stor interesse for. Den kommer med den nyeste og mest avancerede teknologi inden for elbiler. Men stadig i et prisleje, hvor rigtig mange kan være med, siger Annegrethe Skovby, pressechef i Hyundai Danmark.

Nu går det stærkt: Så hurtigt kan ny elbil lade

Så hurtigt lader den
Et af elbilens største trækplastre bliver, at den tilbyder superhurtig opladning. Ioniq 5 afskiller sig nemlig fra flere af konkurrenterne ved at kunne lades med op til 800 volt, og det betyder, at man kan lade strøm til 100 km kørsel på fem minutter. På 18 minutter kan batteriet lades fra 10 til 80 procent strøm.

Rækkevidden med det store batteri er på op til 481 km, og i Ioniq 5 Essential til de cirka 340.000 kr. ligger ydelsen på 241 hk.

Den nye elbil kommer med to forskellige batteristørrelser på enten 58 kWh og 72,6 kWh. Modellen kan enten fås med mellem 170 hk og 306 hk, og valget mellem baghjulstræk og firehjulstræk.

Ioniq 5 fås i forskellige udgaver og forventes lanceret i løbet af juni. Priser på hele modelprogrammet meldes ud sidst i april, oplyser Hyundai Danmark.

0-100 km/t på 3,5 sekunder ... i en Kia?!

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind