Dette er Danmarks mest populære bilmærke

Volkswagen kan se tilbage på et år, hvor det for niende år i træk blev danskernes mest foretrukne bilmærke

Volkswagen har store forventninger til, at elbilen ID.3 kan sikre dem et godt salg i 2020. Foto: VW
Volkswagen har store forventninger til, at elbilen ID.3 kan sikre dem et godt salg i 2020. Foto: VW

Danskerne er vilde med Volkswagen. Bilsalget i Danmark satte igen ny rekord med i alt 225.594 solgte personbiler i 2019, og med et samlet salg på 31.107 biler og en markedsandel på 13,8 procent forsvarede Volkswagen positionen som det mest solgte bilmærke i Danmark.

Det er niende år i træk, at Volkswagen indtager pladsen som danskernes foretrukne bilmærke.

- Vi kan se tilbage på et fantastisk år, hvor vi har oplevet stor interesse for alle Volkswagens modeller. Danskerne har taget godt imod T-Cross, der blev lanceret i foråret, og sammen med T-Roc og Tiguan står Volkswagen stærkt i det boomende SUV og crossover-segment, siger Mads Lauvring, direktør i Volkswagen Personvogne i Danmark, i en pressemeddelelse.

Bilgiganter indtager podiepladser
Mens Volkswagen Volkswagen er det bedst sælgende mærke i 2019, så finder vi andre af de store bilmærker på de efterfølgende plader.

Peugeot indtager andenpladsen med 19.140 solgte eksemplarer, og Toyota har fundet vej til tredjepladsen, efter at der er blevet nyregistreret 17.332 biler.

Denne Subaru Forester blev den sikreste i sin klasse i 2019. Foto: Euro NCAP Biler Her er de sikreste biler du kan købe

Citroën, Skoda, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Audi og Hyundai indtager de efterfølgende pladser på top 10 over de mest populære bilmærker blandt danske bilkøbere i 2019.

Store forventninger
Hos Volkswagen er håbet, at 2020 også bliver et år, hvor VW kan indtage pladsen som det mest populære bilmærke i Danmark.

- Vi har store forventninger til 2020, der tegner til at blive et skelsættende år, hvor vi både skal introducere 8. generation af den ikoniske Golf og tage hul på en ny epoke med ID.3 elbilen, der senere på året følges op med en ID. SUV, siger Mads Lauvring.

Flere og flere danskere køber hybridbiler, når de skal have ny bil. Foto: Toyota Biler Vi køber rekordmange af disse biler: Ét mærke er særlig populært

94 kommentarer
Vis kommentarer